cubone
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cubone
MemberOkei, suured tänud.
Vaatan mis saama hakkab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cubone
Membermuidugi mitte, see pooltundi oli öeldud selle põhimõttega rohkem, et nii on soovitatav. See ei tähenda seda et kui jood 31 või 35min hiljem, et sellest kasu poleks.
MemberSüüa tuleb palju ja korralikult.
Valke saad igasugustest lihatoodetest, kala, piimatooted jne.
Valke oleks hea süüa 2x sinu kehakaalu kohta, ehk kui kaalud 70kg, siis 140g valku päeva kohta.
Neid teemasi on siin niipalju, vaata ja otsi ise ka natukene ringi
MemberTegin varem selle videojärgi kodus kõhulihased, ning julgen soovitada !
Tulemusi oli mul suhteliselt kiirelt märgata.
cubone
MemberSuured tänud !
cubone
MemberOkei, küsin siis kohe veel ühe küsimuse.
Kuna sain aru, et ilma mingi lisandita on AC-C mõttetu, siis vist plaanin ikka osta juurde midagi.
Seega mis on kõige effektiivsem mis ma saan sinna juurde osta, kas muscle+, HT-R või beeta alaniin ?
Või on veel midagi mis on AC-C’ga koos effektiivne ?
cubone
MemberNo mõtlesingi ära tarbida, aga juurde nagu midagi osta ei tahaks ja sellest tekkis ka küsimus, et kas ainult sellest on kasu kui peale trenni mingit sheiki sisse ei aja.
cubone
MemberMilleks AC-C niiväga proovida tahad? Kui enda “käima saamiseks” siis proovi parem näiteks kange kohv enne trenni hingealla tõmmata. Kui sellepärast, mis manuaalis kirjas, et räige lihastekasv siis… Ära võta seda puhta kullana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui raha on siis proovida muidugi võid, aga sealkohal pead arvestama et toitumine peab ka paigas olema – muidu on küll “toote raiskamine”Asi ongi selles, et võitsin selle “Vasta ja võidast”
Sellepärast uuringi ja küsin, ega ma ise seda ostma muidu ei hakkaks.
cubone
MemberAga kui lihtsalt tarvitada AC-C ennem treeningut ning peale treeningut mingit sheiki ei joo siis sellest AC-C’st mingit otsest kasu pole ja võib öelda, et on rohkem toote raiskamine ?
cubone
MemberVana video, ning nähtud.
Kurb video, ning see mees on täielik idioot.
Membermille jaoks sul toidulisandeid on vaja, kui sa jõusaalis 2 kuud käinud? esmatähtis on tavatoitumine.Ei saaks öelda, et mu toitumine väga halb oleks.
Söön palju ning korralikult, jälgin hoolikalt mida sisse ajan endale.
Pole öelnudki et vaja, lihtsalt mõtlesin, et ega see paha ju ei teeks ?
cubone
MemberHera proteiin tõesti odava vaadates siin fitness.ee ntx. Hera 80 hinda, mis on 225.- siis peaks sellelt kodulehelt tõesti vist tellima hakkama. Natuke naljakas on küll uurida proteiinide hindasi kui kõrval on pilt, mis reklaamib nahkstringe:DHinnad on jah teatud toodetel päris head.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga küsimus veel selline et kas on mõtet võtta Massanrakentaja 2’te kui olen jõusaalis käinud umb. 2kuudVõi oleks targem alustada Hera proteiinist ?
Vaatasin et see Massanrakentaja 2 sisaldab kreatiini ka ja selle raha eest tegelikult päris hea hinnaga ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oskab keegi mõne targema sõna öelda selle kohapealt ?
cubone
MemberJulgen soovitadaseda mul vaja oligi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga küsimus veel selline et kas on mõtet võtta Massanrakentaja 2’te kui olen jõusaalis käinud umb. 2kuud
Või oleks targem alustada Hera proteiinist ?
Vaatasin et see Massanrakentaja 2 sisaldab kreatiini ka ja selle raha eest tegelikult päris hea hinnaga ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cubone
Memberhttp://www.hotlips.ee/index.php?cPath=87 mingine selline lehekülg.
Lehekülg on iseenesest veits kahtlane, aga vaatasin et seal leidub midagi.
Osad proteiini pulbrid on seal päris odavad mis silma jäid, ning koguse ja valgu sisalduse poolest ka head.
Samuti leidsin sealt massilisaja, kus on kõik sees, samuti ka kreatiin.
AutorPostitused