Skip to main content

crystal

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: rasvavaba-toidu dieet #50301
    crystal
    Member

Kui aga siiski otsustaksin sellist dieedikuuri teha, siis millised on need kasulikud rasvad, mida peaksin igal juhul tarbima, kui palju ja millistes toiduainetes neid leida võib?

aitäh eelnevalt vastanutele

in reply to: rasvavaba-toidu dieet #50287
    crystal
    Member

Ei olegi kindel dieet plaanis, lihtsalt proovin tervislikumalt, puhtamalt, lisaainete-vabamalt ja ka rasvavabamalt lühiajaliselt toituda.

Üks küsimus veel, uurides gatorade etiketti, sain aru et seal on vesi, värvaine ja süsivesikud (suhkrud). Kui vaatasin arcticu etiketti, tundus et see sisaldab palju keemiat ja mittevajalikke aineid. Niisiis, oskate öelda, miks ma peaks valima arcticu kasuks (kui hind välja jätta)? kusjuures gatorade maitseb kaa paremini..

in reply to: rasvavaba-toidu dieet #50275
    crystal
    Member

ok, tänan, tahtsingi teada enne proovimist, kuna varem olen kuulnud just,vastuseid stiilis proovi, proovi, mis see halba ikka teha saab..

ja tahan rasvaprotsenti alla saada, kuna ei ole rahul hetkel oma kõhu ja tuhara piirkonnaga, kusjuures enne mõõtmist arvasin et mu protsent on kuskil 18-19, nii et 14 oli positiivne üllatus. Ja 12 on eesmärk, kuna 12 pidi veel tervislik ja normaalne protsent olema minusugustele (172 cm, 20 a, 58 kg).

kuid mure on endiselt, kuidas seda rasva siis vähemaks saada´<_<“>

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)