Cross
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Cross
Membermillal BP 58 tuleb ( mais ? )Riina Suhhotskaja ütles enne trenni algust, et uus bp tuleb 2juuni 2006
Cross
Memberproovi kergemate raskustega
Cross
Membermina tarbisin alkoholi väga arva, aga kui jooma kukkusin siis olid 2-4 päevased jooma hoood mis lõppesid kuni nädala kestnud võõrutus sündroomidega, enam pole alkoholi üldse tarbind juba aasta. Pidudel alko asemel teen nyyd kanepit (no iikka väga harva) ja tunnen kuidas ma säästan tervist sellega. Käin ka pidevalt trennis ja seal ei saa öelda et arengut ei toimu heas suunas………..
Cross
MemberNõnda pimesi on sind raske juhendada, aga midagi harju keskmist näeks välja nii: treeni vähemalt viiel päeval nädalas , ühe korra treeni kõik lihased läbi jõusaalis -selleks läheb 2 päeva – lisaks tee 1 – 2 BP ja 1 – 2 aeroobset treeningut nädalas . Ära pinguta igas treeningus 100%, kasuta vahelduvat koormust nt.keskmine, raske, kerge .Tulemuse saavutamseks on võrdselt tähtsad treening ja taastumine.
Seda ülaltoodud soovitust võid järgida ainult sellisel juhul , kui sul on eelnevalt treenituse tase saavutatud, juhul, kui oled algaja pead alustama väiksematest koormustest.
Head kehalist vormi kiir meetoditega ei saavuta, vormis püsimise teel ei saa endale puhkust lubada – treeningutga peab tegelema järjepidevalt.
olen algaja, olen teinud siiamaani 3x nädalas jõusaali algajata kava ja korra nädalas aeroobset. Nüüd avastasin BP ja mulle see väga meeldis ja tahaks sellega tegelda edaspidi. Kas ma siis peaks tegema body pumpy kergemate raskustega kui ma suudan??? kas on mõtet jõusaali asendada BP ga kui minu eesmärkideks on kaalu alandamine ja hea füüsilise vormi saavutamine?
Cross
MemberKõik kes soovivad Les Mills instrutoriks, leidke endale spordiklubi, kes on nõus teid oma hingkirja võtma ja suunama teid koolitusele .Siin lähema paari kuu kursuste nimekiri :
Märts
10-12 BODYBALANCE® Helsinki
17-19 BODYSTEP® Helsinki
24-26 BODYCOMBAT® Helsinki
24-26 BODYPUMP® Tallinn
Aprill
7-9 BODYJAM® Helsinki
21-23 BODYPUMP® Helsinki
21-23 BODYJAM® Vaasa
mis keeles toimuvad õppused soomes???
Cross
Memberma mõtlesin kas neid võib sama aegselt tarbida?
Cross
MemberVõta 30-40 g kaseiini parem.mis asi see on, kust seda saab?
Cross
Memberkas valgu ja süsivesiktue kogused peavad oleme samad nii treening kui vabal päevl?
Cross
Memberotse Shapingu treeneri suust: see, et 5h ja 5 pärast shapingu treeningut mitte toituda on vale. 2h enne treeningu ja 2h pärst treeninhu pole soovitav toituda, sellel ajal soovitatakse juua vett või taimset teed. Tõsi see, et shapingu treenereid ei soovida tarbida 4-5 h enne treeningut ja 5h peale treeingut täisväärtusliku valku-näiteks: liha, piima ja kalatoted, ja need soovitused on kataboolse treeningu puhul, anaboolse treeningu puhul toitumis soovitused hoopis teistsugused
Vastas 10 aastase kogemsega shapingu treener
Cross
Memberweight loss programm on selline kaalu kaotamise jaoks mõeldud…see on nagu 45 mnti kiir kõndimist pulss on kuskil 140 ringis programmi vältel
Cross
Memberlisan veel, et eesmärgiks on saavutada füüsiline hea vorm ja kasvatada lihaseid!
Cross
Memberolem kuulnud, et kõige parem viis on kaalust alla võtta kiire kõndimine, pulss peabolema 150 ringis. Jooksu radadel on selleks eraldi programm “fatburn” soovitan seda proovida. Vali endale selline koormus, et sa saad vabalt hingata (kuna põlemine toimub tänu hapnikule)
Cross
MemberNo ma tahan massi lihaste arvelt!
-
AutorPostitused