Crln
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Crln
MemberNo sellepärast Raineril vist vormi ei tulegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuulab kodus Queeni Bohemian Rhapsodyt ja ajab veiniga “vett välja”.
Soodsat pole siin midagi, tavaliselt Konsumist ostsin, kuna oma ökomune polnud hetkel saada, aga noh: vahest võib ju lubada.
Ma ei tea kuidas praegu hindade seis on, aga kui Konsumis maksid vutimunad ~21kr, siis turul olid 13kr
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2011 at 8:47 p.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2011 a. lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – juhend #293170Crln
MemberSelliseid üritusi on Tartus varasematel aastatel ka tudengitele korraldatud, kui ma ei eksi. Kas kusagil on eelmisi tulemusi veel üleval?Crln
MemberKiirel guugeldamisel leidsin päris mitu artiklit, mis rääkisid hüdrolüüsi mehhanismi keerukusest, sellest ilmselgelt ka kallis hind, ning paremast adsorptsioonist organismis.
(…this study shows that a hydrolyzed protein is more rapidly digested and absorbed, which results in a greater amino acid delivery. Thus, hydrolyzed casein provides a protein source that is more rapidly digested and absorbed in humans, which improves plasma amino acid availability…)
Crln
MemberMitte seda ma ei mõelnud.
“>
Crln
Membernu siis küllap müüt murtud, kuid roostes polte olen näinud oma silmaga, et roostet lagundab küll kenasti
Crln
MemberTere.Sooviks abi seoses kaalu langetamisega. Olen neljateist aastane ja 174 cm pikk ning kaalun 68-69 kilo. Tegelen jõutõstmisega ja soovin osaleda meistrikatel mõne kuu pärast. Kaalu soovin langetada, et saada -67,5 kaalugruppi.
Kaalugruppi -67,5kg uute reeglite järgi ei ole, meestel on -66kg ja naistel -63kg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Crln
MemberMillega sihtida saab ? Viskab kogu aeg ühte nurka.Mängu aken peab olema õige suurusega, kui seda suuremaks või väiksemaks zoomida, siis läheb sihik paigast ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused