cristi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cristi
MemberMina küsiksin ka sama, sest mõõtsin selle aparaadiga ja sain tulemuseks 17,9%, nüüd nädal hiljem mõõtsin aga ühes klubis, kus mõõdedi kõik kumerused üle ja sain 24,5%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… päris karm vahe, mis ??cristi
MemberSuur aitäh, Jann2004 ja Fred Antson, kuid siin paar teemat tagasi tõesti inimesed kirjeldasid, et on märganud paksenemist sellest tulenevalt. Siinkohal küsiksingi targematelt, et kas sobiks kui võtaksin 25g Vene milk proteini näit enne treeningut ja pärast näit Ultra Whey Lemonit?? Tarbisin kunagi ka GPWD-d, tõesti meeldis, kuid praegu on rahadega üsnagi kitsas ja kardan, et saan seda tarbima hakata alles suve poole, kui rahasid juurde tuleb. Aga mis arvate siis ?
cristi
MemberTäna olen söönud kokku 100g rasvata kohupiima, 100ml rasvata jogurtit, 1 banaani, 1 tomati, natuke kurki, täisteraleiva viil, kalkunisinki u 30g, joonud rohelist teed ja vett.. ilmselt tuleb üks toidukord veel kella 15st ( kuna hetkel nälga ei tunne, siis midagi kerget) ja kell 18 aeroobikasse. Mis arvate ?
cristi
Memberjärjekordselt`
ja aitäh punamtsikesele
cristi
MemberMa ei ole ju öelnud, et mul kõht ees on. Lihtsalt tean (reedel mõõdeti) ja näen, et rasva oleks seal natukene rohkem kui peaks või õigemini võiks. Tahan järjekordseöt võistlema minna suvel ja selleks ajaks tahakski rasvaprotsenti miinimumile lähemale viia, praegu ta mul ju maksimaalne, mis minu mõõtude juures veel normaalne on. Aitäh punamütsikesele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ootan veel ettepanekuid… -
AutorPostitused