Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberTo Creek: muidugi õige 3nädalat kasutada aga ma eeldan, et sa oled kauem ka tegelenud siis keha harjub kiiremini kui päris algajal.Ise kasutan ka u 3-5 nädalat üht kava aga samas on pea iga nädal igas päevas uus harjutus!Seda kindlasti, kuid 3 kuud on kindlasti üle pakutud, isegi 2 palju võitu, isegi algajale.
Creek
Membermuuda kava siis, kui edasi ei arene vana kavaga. ühte kava tavaliselt tehaksegi umbes 2-3 kuud. see individuaalne.2-3 kuud

!? Ma kasutan üht kava umbes 3 nädalat, max kuu, siis oleks nagu viimane aeg vahetada. See kaua algaja kava teha on muidugi inividuaalne, aga minu arvates pole üle kuu mõtet seda teha ja siis oleks paras minna üle 2 päevasele kavale. Aga kui keegi leiab, et peaks algajate kava kauem tegema siis antku märku.
Proteiini pulbreid pole kohe kinlalt mõtet kohe muretsema hakata, toidulisad on parajad siis kui areng jääb juba toppama. Algustades jõusali treeningutega kasvavad need lihased suurepäraselt ilma lisanditeta ja nendele raha kulutamine oleks justkui selle tuulde loopimine. Parim, mis sa saad teha on muretsda toitumis kava, korralik toitumine annab parema tulemuse kui mis tahes lisand. Pealegi pole ka igast pulbrid imerohud, ilma korraliku toitumiseta ei annaga needki suuri tulemusi.
Creek
MemberSelliseid teemasid küllaga olnud. Huvilised, otsige!
Creek
MemberMis on painutajad?Reie tagaosad
Creek
MemberCreek
MemberRinnalihased on suured ja vajavad mõnevõrra rohkem vaeva, st rohkem harjutusi. Harjutustest soovitan erinevate kalletega lendamist. Minul pani just see rinna kasvama.Tegelikult on tihti probleemiks, et rinnale tehakase liiga palju seeriaid ja/või treenitakse neid liiga tihedalt, tagajärjeks on ületreening. Nii, et seesuguste soovitustega tasub ettevaatlik olla.
Creek
MemberKüsimus teema algatajale, kui vana sa oled? Noortel on täiesti tavaline, et mõne liigutuse juures liigesed “naksuvad”. See pidi lõppema umbes 21. eluaastaks.
Creek
MemberMa leidin kül kohe üles sellise asja http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…Reljeefitsükkel . Piisav vastus ma usun.
Creek
MemberKiivikas kasutab vist sama, vähemalt näidistreeningul oli minu mälu mööda selline. Nii, et maha kohe ei laidaks.
Creek
MemberJess! Vähk elab edasi!!!
Creek
MemberTegelt oleks aeg hakkata tegema ennetus töid. Meil pole steroidid veel nii levinud kui USA-s aga küll me ka varsti järgi jõuame. Tegelt peaks riik või keegigi asja käsile võtma, kuna muidu ongi varsti nii, et puhtaid poisse otsi tiku tulega taga ja mitte ainult kulturistide vaid suvaliste harrastajate seast.
Creek
MemberOh, jess, ma võin jälle õnnitleda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . ÄPPI PYRTHHTAII (tõlge: happy birthday!)Nüüd siis see sünnipäeva hooaeg käes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See jaanipäev on ikka üks tore päev (loe 9kuud jaanipäevast ja vaata kuhu jõuad. Vastus: Veebruari lõpp ja märtsi algus)Creek
MemberVabandan hilinenud õnnesoovide pärast, aga parem hilja kui mitte kunagi. PALJU-PALJU JA VEIDI VEEL PEALE ÕNNE!!!
Creek
MemberÜle 90-kraadi ei ole mõtet kükkida hackiga. Põlveliigeste vigastamise oht ei tasu ära.Miks ei ole mõtet siis? Just need poolkükkid pidid põlvedele halvasti mõjuma, kuna nii on võimalik kasutada suuremat raskust, mis aga rõhubpõlvedele ja põlved “kuluvad”. Usun, et see kehtib ka hack kükil.
märts 5, 2007 at 5:35 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #108506