Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberUudistest nähtud videolõik ööst vastu reedet, kus vene rahvusest noormees, ühes käes varastatud õlu ja teises sama päritolu suitsu plokk, karjub uhkelt:”Rus-si-a! Rus-si-a!”. Vat selline on tõeline patrioot, kes võitleb fašistidest hauarüvetajate vastu.
Creek
MemberMr. Mesi nõgese viht ja õlu tõesti aitab
Creek
MemberKukklatagant surumisel on vigastusoht tunduvalt suurem. Pealegi on põhi lihas, mida treenitakse (õla esiosa) sama, aga raskused ja amplituut on väiksemad. Isiklikult hoidun kuklatagant surumisest, eriti just oma veidi vigase õla pärast.
M.M.-i väljapakutud harjutused on väga head, neid kasutan isegi ja väga soovitan.
NB! Neid harjutusi ei pea tingimata tegema samas järjekorras nagu on välja pakutud, kuid pidevalt ollakse jäigalt kinni selles, et teha kõigepealt õla esi-, siis kesk- ning lõpuks tagaosa. Neid järjekordi tasuks pdevalt muuta vastavalt sellele, milline osa oleks vaja teistele järgi arendada (üldjuhul on see tagaosa).
aprill 27, 2007 at 9:58 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Dmitri Uiba – selg ja triitseps #113437Creek
MemberSeda kõhu harjutust ma juba mõnda aega kasutan. Noh vähemalt ühte selle harjutuse variatsiooni, väga “mõnus” on
Creek
MemberJOONUD?!?!
Kohe väga tahad haigeks jääda?
Creek
MemberMa võin ju neile seda nalja isegi teha, et pikad püksid panen jalga, aga mingit tressikat ma ei hakkaks küll peale tõmbama, ikka mingi särgiga käiks.
Creek
Memberkui tank ja traktor ehitati, siis oli neil vaja ju mingit nime. kuna kõik autod on ju “she-d“, ehk siis peetakse neid naissoost, siis oligi vaja mingit seksikat naise nime neile. ja siis pandigi tank ja traktor nimeks, mis tol ajal olid ilusad naise nimed. kuna keegi ei tahtnud oma tütrele mingit auto nime panna, siis seda enam ei kasutatagi. samamoodi ei pane ma oma lapsele nimeks ferrari.minu teooria oleks selline.
Creek
MemberIse kasutan rihmasid ja haaret treenin tugevamaks rippudes. Mul pole eesmärgiks jõud vaid lihasmass, sel juhul on see kui ma tänu rihmadele veel korduse või veel paar suudan teha väga teretulnud. Pealegi segab see tunnetust kui ma pean tegelema pidevalt haarde hoidmisega. Usun, et alessandro pakutud meetod töötab, kuid jään siiski oma lähenemise juurde.
Creek
Memberaidake palun kuidas saaks püramiidi teha?max kang umbes 125kg
vanus:18
treeninud: 3 aastat
et siis mis raskusest alustada ja kui palju kordusi
Millist püramiidi sa soovid?… Massi?…Jõu?…Või mingi muu?
Kas langev või tõusev püramiiid?
Creek
MemberIse teen nii, et kui üht hantlit langetan siis teist tõstan. Ei pea tingimat mõlemat korraga tõstma. Võib ka vaheldumisi teha, oma valik. Endale tundub praegune variant parem. Randme pöörde koha pealt on selline värk, et neid tuleks varieerida, vahel üht pidi ja siis teist, vahel 180 vahel 90 kraadi, vahel niisama.
Creek
MemberIse hakkasin eelmine nädal jälle trenni tegema, pärast 3 nädalast pausi väikse korvpalli õnnetuse tõttu. Massi oli paar kilo läinud küll, kuid ega mu toitumine ka kogu aeg väga korras polnud. Jõudu oli küll tööseeriates läinud kuid see tuleb jõudsalt tagasi ja vastupidavust polnud eriti enam, pidin üle minema algajate kavale kuna 4päevasega ma väsisin keset trenni ära ja ei jaksanud trenniga lõpuni minna.
Creek
MemberTre! Sooviks teada kus tallinnas (mustamäe kandis) müüakse neid valgujooke 0,5l pudelites?Ma ei usu, et neid üldse nii müüakse. Ikka pulbri kujul müüakse.
Creek
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris loomariigist ei saa neid näiteid nüüd tuua
…nt kui leeguan pea raputab tähendab see paaritumis kutset vms.. inimestel vast nii pole…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…tasub proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Creek
MemberEndal esineb ka aegajalt seda jalaväristamist, aga seda harva ja vaid hetkeks. Samuti mängin pastakaga. Ja see, mis mu vihikutele kõige kurnavamalt mõjub on, et ma hakkan joonistama (ma ei ütle “sodima”, sest ma ikka veits joonistada ikka oskan).
Aga paar korda olen nii ennast palju hullematel viisidel välja elanud: mingi periood ma ei suutnud lõpetada sõrmede nipsutamist, seda küll mitte tundide ajal, aga see vist isegi päris seda laadi värk polnud kuna tegin seda peamiselt siis kui millegile sügavalt mõeldes, üritades midagi näiteks meelde tuletada.
Aga üks viis kuidas ma suutsin mõned inimesed enda peale päris vihaseks ajada oli see kui ma taskust võtsin, eneselegi märkamata, võtmed ja hakkasin neid teatud viisil kõlistama. Igal juhul tegi see võtme asi endale palju nalja, sest see oli lihtsalt nii vaimukas kui vihale mõni läks. Igaljuhul sain võtme jamast üle kui tõstsin võtmed vasakust taskust paremasse taskusse, kus mu käsi nii tihti ei sattunud.
To yrx: See teine variant, mida sa pakkusid see on eriti just autistidel. Mõnd sellist last muud moodi rahulikuks ei saa kui korralikult kiikuda ei lase. Inglise keeles oli selle asja nimi vist repeated behaviour ja sellel on ka muid väljendus viise kui kiikumine.
Creek
MemberSparta armee oli küll tugev, kuid pikas perspektiivis oli läbikukkumine paratamatu. Spartalased ei arendanud kultuuri ei mingeid teadusi ja see tõttu ei arenenud ka sõjarelvastus ning jäädi maha teistest riikidest.
Kui Spartas sündis poiss, pidi ta olema terve, kui tal oli midagi viga siis tapeti ää.
AutorPostitused