Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberKuntslikult võiks nagu elada küll, vähemalt nii kaua kui 80.-d käes. Päris nii 40-selt ei taha ka veel minna.
Muidugi… võiks ju ka selle järgmise sajandivahetuse ära oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Creek
MemberKuigi vastavat märget pole, usun, et ka seekord võivad kõik õnnitleda.
Palju õnne ja suuri lihaseid herr Vähi.
Creek
MemberEriti hea pilt on see, kus Arnold on nö mõtlevas poosis. Hullult hea reidikas
.Creek
MemberKõnes on,kirjas pole
Kõneledes on ta ikkagi nõrga b-ga.
Creek
MemberPõhimõtteliselt võib asja võtta nii, et lõpuks loksub ikkagi kõik paika. Inimkond sureb küll välja ja jätab järgi reostatud ning üle köetud planeedi. Kuid ega sellepärast me planeet veel lõplikult ära ei hävi, muidugi me hävitame enne oma surma kõil elava sel hõljuval kivil, aga elul on selline huvitav komme uuesti tekkida, tegi seda juba korra, teeb ka teine kord.
NB! See pole üleskutse Maa hävitamiseks, vaid lihtsalt mõttekäik. Hoiame oma planeeti ikka nii kaua kui võimalik.
Creek
Membermida laiem haare, seda rohkem rinda peaks treenima, mdia kitsam, seda rohkem piitsepsi.Sellist lihast nagu “piitseps” pole olemaski

Creek
MemberIse võiks ju igavesti elada….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või tegelt…. arvan, et see tüütab ära.
Aga kui kõik… siis oleks vist maailmalõpp lähedal

Ei viitsi nagu pikalt ringi passida. Igav hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Creek
MemberEga ma ei saa vist end veel “tõsisemate meeste” hulka lugeda, aga noh ega keegi vast suu avamise eest sõimama ei hakka.
Ise katsetasin sellist tehnikat: kasutasin 2 päeva ka tehas seda 2x nädalas läbi, kükil ja surumisel tegin 3-4 seeriat 4-5 kordust. Iga nädal lisasin 2,5kg. 1.päeval tegin 5 kordust ja poolikult (ei teinud päris täiskükki ega surumisel ei lasknud vastu rinda), 2.päeval tegin samuti 5 kordust sama raskusega, kuid nüüd oli piisavalt jõudu, et vastu rinda lasta. Raskus siis läbi seeriate püsis ikka paigal.
Sellega peab lihtsalt vaatama, et üle treeningut ei tekiks.
Creek
MemberMa veits võhik nagu jne. Mis se rekreatsioon täpselt on ja mida nende (ka kehakultuuri) õppimine endast kujutab?(mida hõlmab jne)
Creek
MemberJõutõmbe võiks asendada näiteks kummargil kangi vastu kõhtu tõmbamisega. See treenib selga analoogselt jõutõmbele, kuid ei hõlma nii palju muid kerelihaseid.Minu arust nad nagu küll väga analoogilised pole. Jõutõmbega treenin peamiselt alaselga, kangitõmbed vastu kõhtu on aga seljakeskosa jaoks. Kuigi mõlemad harjutused kaasavad mõlemaid lihaseid on otsene suunitlus siiski teine.
Creek
Memberhttp://www.bodybuilding.com/fun/fitshow.htm
Vaata erilise hoolega läbi kõik videod, mis sisaldavad nime Milos Sarcev. Oma rinnatreeningu video alguses seletab ta ka kohe seda, miks su lihas ei taha kasvada, pane tähele.
Toitumis teemadel ta kahjuks pikemalt ei peatu, seda pead ise uurima.
Creek
Memberkuule ma olen 16 ja sain 3 kuuga 20+ kg juurdeOleneb ka arengu tasemest, kui alles alustad tuleb loomulikult lihtsamalt.
Creek
MemberMis imekohas või imemoodi Sa trimmerdad ? Kui ma teen korraliku 8 tunnise päeva ära, siis küll väga läbi pole (v.a väga sooja ilmaga). Ja niigi trimmerdan ma veel võsalõikajaga, mis tublisti raskem.Ma ei tea kuidas sinu kandis on, aga meil siin räpinas on suved mõrvarlikud.
Pealegi oleneb tõesti kus trimmerdada, siiani olen pidevalt pidanud ühendama mägironimise trimerdamisega.