Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberSee väike oli küll lahe, kuid see kui nii noorelt väga kõvasti treenid siis pidi seda lapse normaalset arengut häirima.

Creek
MemberLihtsalt ei tasu selle ujumisega üle pingutada, muidu tõesti ei taastu keha korralikult ära.
Creek
MemberMa usun et keegi ei suhtu sinusse imelikult kui sa ei hakka mingeid lolliusi tegema, teed rahulikult oma trenni ja ei hakka seal mingi uhkeldamise pärast enda jaoks liiga suurte raskustega jamama.

Creek
MemberIsiklikult mind telekast jalgpalli vahtimine ei huvita, parem olen seal kohal või mängin üldse ise, tugitoolisport pole minu rida.
Aga vast ikka Brasiilia võidab.
Creek
MemberÕlu jah hea aga piima jooge ikka edasi
Creek
MemberSiin foorumis kisub tekst väga homovihkavaks, kuid ise suhtun geydesse ütlusega “Keep your hand off my butt and I’ll keep my fist out of your face“.
Pedo-, nekro- ja zoofiilidesse suhtun siiski väga suure jälestusega.
Creek
MemberEi ole tegelt niiväga kallis, tundub, et on vähemalt korralik ja see on seda raha väärt.
Creek
MemberEga minagi algul ei märganud, kuid need tegelased pildil pole vist kuigi õnnelikud, et see pilt siin üleval on.

Creek
MemberTegelt peaks käsi just kaela taga hoidma. Ja see võib ka kogu jama lahendama.
Creek
MemberPea asi et liiga lihaseliseks ei läheks, muidu kisub asi imelikuks ära.
Creek
MemberLinC 18 Apr 2006, 09:16 Postitus #21
Elite saunabelt on küll tore asi… Selle teooria järgi peaks siis saunas käimine samuti rasva põletama. Higista oma kilod välja!!!
Tegelikult võib see Saunabelt sult kilosi eemaldada higistades välja mingi osa sinu kehas olevast veest, kuid see on lühiajaline ja ma kahtlen, et vööümbert midagi eemalduks. Muidugi kasutavad paljud sportlased sunas higistamist, et saaks sisse kergemasse kehakaalu.
Creek
MemberSoovitaks ka ristvedu blockkide vahel alt ülesse.
Creek
MemberAga Raix mitu korda nädalas sa jõusaalis käid? Sellest oleneb ka palju.
-
AutorPostitused