Skip to main content

Creek

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 508 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõusaali asemel? #86982
    Creek
    Member

Tulemus on selline, et sa taastud paremini ja jõuad peale tööd ka õrnemale sugupoolele tähelepanu pöörata ja kindlasti oled järgmiseks päevaks paremini väljapuhanud kui need kes sama tööd kartula – sousti pealt teevad. Kindlasti ei hakka sa kulturisti moodi välaja nägema- kuid kas see ongi eesmärk? kui jah siis peaks peale tööd ikka natuke kangi tegema, ise olen ehituspaberitega mees ja ka omal ajal sai füüsilist tööd palju tehtud, õhtul tegin ikka trenni – oluline on tahe.

Tõesti kui on tahtejõudu saab praktiliselt lõpus kõik, mis soovitud.

Aga tekkis endal selline küsimus kui oled tõesti peale rasket päeva väsinudja ei jõua jõusaali minna, ega see halb ei ole kui võtad siise ühe koffeiinitableti, et veidi lisa energiat saada? Ei tohiks nagu vist midagi halba teha aga igaksjuhuks küsin :ph34r:

in reply to: 1kuuga 10kg alla #86932
    Creek
    Member

Isiklukult hoian suurematest õllekogustst eemale, ei soovi mingit õllekõhtu.

in reply to: Lõuatõmbamine #86931
    Creek
    Member

Imelik lugu, ma andsin ka siin teemas nõu, aga miskipärast on postitus kadunud. Mis toimub?

Mul oli ka ükskord sama värk.

in reply to: Tere OTT kui viicid võixid aidata! #86927
    Creek
    Member

Proffesionaalne treeningkava on ikka parim :ph34r:

in reply to: tere kaido:) #86925
    Creek
    Member

Soovitaks muretseda üks nendest treeningkavadest mis sellel lehel üleval on (Tööriistad/Treeningkavad).

in reply to: tere olen algaja tahax nõu… #86922
    Creek
    Member

kas on mõtet jõusaalis jalgu trennida kui ma olen juba 5aasta jooksul 1xnädlas jooksnud mõni nädal isegi 5päeva alati vähemalt 6km

Jalgu tuleb ikka treenida, piksad jooksud annavad sulle vastupidavust aga jõudu niipalju ei tule.

in reply to: Phil Heath ei osallistu Mr Olympiaan! #86766
    Creek
    Member

Tõsiselt treenitud jalad… isiklikult selliseid ei sooviks

in reply to: kas kedagi huvitab järelkasv #86768
    Creek
    Member

On vaja näidata huvi asjavastu ja püüelda sellepoole et oleks veel neid võistlusi.

in reply to: metallica #86730
    Creek
    Member

Nii kahju et minna ei saanud kuid polnud võimalik.

Aga tuttavad ütlesid et asu oli super.

God bless Metallica and thank them for existing

in reply to: Parim põhjala 6 pakk – pane paremaks ! #86728
    Creek
    Member

Ma küll ise ei osale aga mix kõik kritiseerivad ja ise kohe võistlema ei lähe? :ph34r:

in reply to: Kuidas suhtute noortesse jõusaalis? #86725
    Creek
    Member

Nagu näha on saavad nii profid kui algajad omavahel hästi läbi, ju ühine huvi asja vastu ühendab :ph34r: .

in reply to: Alustamine (toitumine ja trenn) #86715
    Creek
    Member

Pealegi kaob kodus treenides paljudel see ind ära asi jääb katki.

in reply to: Kuidas suhtute noortesse jõusaalis? #86713
    Creek
    Member

Ma isegi suht noor ja algaja, mulle väga meeldib kui mõni kogenum tuleb aitab ja seletab kuidas mõnd harjutust teha. It’s called breaking the ice.

in reply to: Trenn algajale! #86660
    Creek
    Member

Kõige parem on minna hakata regulaarselt jõusaalis käia, mitte ainult suvel vaid ka edaspidi ja küsi abi treeneritelt. Aga treeni ikka alakeha, jalalihased on asju tõstes kõigetähtsamad, pealege pole see üldse lahe kui sul on treenitud ülakeha aga lalad on nõrgad.

in reply to: lihased #86658
    Creek
    Member

Tere.olen 15 aastane poiss, mul on 3 kg antilid ja tahax mingit musklit arendada:D

naqu mul käed naqu puu pilpad:Dja tahax natsa juurde..ise alla 50 kg ja 160cm pikk..

ja naqu äkki mingit head kava võüi mida teha.ja sams ka kõhulihaseid tahax.ja vb mingit head jõusaali tartus?..aidake! :ph34r:

See pidi hea jõusaal olema – http://www.hot.ee/mvsport. Küsi abi ka treeneritelt.

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 508 total)