Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberTänud vastuste eest:) Üks küsimus ikkagi oleks, et jõusaali trenni tehes söön päevas 5 korda, aga kui aeroobset nüüd tegema hakkan(jooksmas käima), kas siis võib ka 5 korda päevas süüa. Või on pärast nii, et käin jooksmas ja söön endale selle rasva kohe tagasi.Sellepräast mulle nagu tundubki see väheke segane kui aeroobne ja jõutreening koos on.Öeldi ju just et kui sa tihedamini sööd siis see toit ei muutu sul rasvana “varuks”.
Creek
MemberMix aeroobika välistatud on?
Igaljuhul on enamikes jõusaalides ikka treener(id) olemas ja saad neilt abi.
Creek
MemberSüsti hoopis otse sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Creek
MemberSee nüüd küll enam normaalne ei ole!
Raske uskuda, et sellised jalad on saadudilma mingite steroidideta või muude selliste aineteta.
Creek
MemberNo see on küll jama kui kangi pole.
Sellises jõusaalis küll ei tahaks käia, kui on võimalus mine ikka mõnda teisse jõusaali.
Creek
Membertere!Minul kokku niipalju jõusaali aastaid ei tule, kui olen teinud muud sporti aktiivselt. Sinu pilte vaadates tundun olema umbes samasugune…muidugi minu enda jaoks ei midagi erilist veel. Trenni teen 3-4 korda päevas kolmeks jaotatud kava järgi ja mulle see sobib. Kusjuures hea on just see, et jalgade jaoks on eraldi päev.
Toitumise kohapealt on jah nii, et üritan tarbida ka kuskil 200g valku/päevas (ainus asi mida ma jälgin) ja süsivesikuid nii “tunde järgi”. Siiani on tunne hea olnud nii enne kui ka pärast trenni…kahese kava järgi treenides ei olnud pärast trenni hea tunne, kuna see nagu kurnas täiega ära.
Sinu valgukogus on jah ikka imeväike. Sellega nagu lihased eriti kasvada ei taha. Enne kui ise hakkasin toitumist jälgima ja sõin mida kätte sain siis ega kiita polnud….enesetunne treeningul loid ja lõpus raänk väsimus. Ma ikka tegin looma kombel trenni ka vahepeal…
hetkel pole sarnaseid pilte vastu pakkuda, aga kavas on need sel suvel veel teha…
Jõudu ja tervist
3-4 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?! Äkki ikka nädalas?Creek
MemberTegelikult, kui mõtlema hakata selle vidina peale, siis tundub ikka üsna jabur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seal ju räägitakse umbes ,et paned juraka endale kuhugi võdisema ja ennäe – pekk kaob ja kohe on metsik lihas asemel!
Kuidas see seal kõlaski? “Olete väsinud tunde kestvast higistamisest jne jne jne”. Räägitakse ainult et kasuta seda imeasja ja saad vormi nagu naksti, aga isegi kui see asjandus kuidagi rasva peaks põletada suutma, mis iseenesest on üsna absurdne, siis kuidas on sellega( ja täiesti ilma valguvajadust täitmata) võimalik lihast kasvatada? Lubatakse ju super keha vaid seda jubinat kasutades, aga unustatakse elementaarsed tõed.
Minu arust on see kõik inimeste petmine ja sobiv juhtum Tarbijakaitse jaoks…Võib-olla olen liiga skeptiline selliste asjade suhtes, aga ennem küll ei usu, kui oma silmaga näen, et kellegil sellest kasu on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin oli juba kord arutelu selliste asjade kohta ja jõuti järelduseni, et selle asja juures töötab just sellega kaasas käiv dieet, millega siis võid saadaka oma pekist lahti ja lihaste kasvatamiseks saab ka oma valgu kätte (arvatavasti mingi teine dieet kui rasva kaotamiseks). Kuid olen püsivalt skeptiline selle vidina enda suhtes.
Creek
MemberLahe teema arendus küll, mingist kroonika loost Ronnini välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Creek
MemberOleks lahe kui saaks kohe mingi kaba kokku ja siis mitme inimese peal saaks proovitud (nt: algaja ja juba mõni kes on mõned aastad jõusaalis juba käinud) ja siis prooviks eraldi naiste ja meeste peal, saaks kõik selgelt paljastada.
Ise mõtlesin ka kunagi, et prooviks, kuid uurides foorumeid panin selle idee kohe magama.
Creek
MemberOleneb ka sellest kus elad, ega ei viitsiks vist ka käia jõusaalis teises linna otsas (kui just muud valikut poleks).
Creek
MemberVideot vaadetes üllatasid raskused. Plokid olid peaaegu maksmumi peal.
Creek
MemberTänan
“>Creek
MemberTegelt oleks selline küsimus, et, Marek, kaua sul trennid kestavad, vähemalt nii keskmiselt?
Creek
MemberArtikkel oli super, suured tänud Joker, nagu siin juba vist öeldi “Parim TEGIJATE TRENINGU artikkel (vähemalt selleajani
“> )”, muidugi tänan meie head Marekit, kes nõustus oma treeningust rääkima!RESPECT!
Võtan kindlasti kasutuse paar Mareki nippi (nt. Küünaliigeste kõveras hoidmine), proovin ka seda plokkide vahel trapetsi harjutust.
Aga ikka kõva pühendumine kulturismi mehel, isiklikult küll ei suudaks kaks korda öösel ärgata ja sööma hakata.
Creek
MemberNii kaua kui sa üle ei teeni siis on kõik korras, kui tunned, et enam ei suuda siis ära rohkem ka tee. Vastasel korral on lihased pärast valusad, ka veel järgmisel päeval.
-
AutorPostitused