Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberParas jurakas jah. Näis, millise “paki” Ron sel aastal lavale toob. Need Jay pildid on vist hommikul vara tehtud ja mees pole jõudnud veel hommikust süüa, et nii kuri on : )Kahel esimesel pildil paistis nagu mees oleks pohmellist üles äratatud.
Aga vorm tundub kena. Loodan, et tuleb tõesti üks Cutleri ajastu, aga ehk mitte väga pikk.
Creek
MemberMa nüüd ei saa aru… kuidas seondub pealkiri videoga ja, miks sellist jama ülesse panna.
Creek
MemberMa arvan, et otseses mõttes, ehk siis küsi tarkade treenerite käest kuidas asjad käivad ja loe ise raamatuid ja muid asju juurde.Täpselt
Creek
MemberSelles vanuses ei tule niguinii mitte midagi erilist juurde!
Creek
MemberNagu enamus arenenumad juba teavad: pole tähtis palju sa teed vaid kuidas sa teed.
Creek
MemberSee on tõeati jama jutt, aga soovitatav oleks vähemalt korra ka näost näkku mõne treeneriga kohtuda, kes õpetaks sind kuidas vigastustest hoiduda ja üldse targalt treenida. Eriti hea oleks kui ka toitumisest saaks räägitud.
Creek
Membermaitse asi. minu arust ei ole vaja asjadele nii dogmaatiliselt läheneda. ise hoian seljaga praegu võrldlemisi tagasi, jalad seevastu tahavad kogu aeg täislaksu. triipsepsiga on sama lugu, tarvis tagasi hoida (on suhteliselt suur ja tugev). tuletan meelde, et ületreening ei pruugi arenguks õigem lahendus olla.Tõsi, maitse asi on ta tõesti. Ületreeningust siin aga juttu ei tasu teha, mõtlesin siiski, et iga lihas saaks korralikult läbi võetud. Muidugi kahepäevasel kaval iga lihase treeeningusse süveneda ei saa, sest siis veniks trenn pikaks.
Creek
Member[vihje] Aga mina võtaks hoopiski Oti kahepäeva kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! [/vihje]Aga muidu olen alessandroga nõus selg ja jalg ühel päeval… kuidagi ei jõuaks.
@Mike: Selga treenides ärkab organism tõsiseks pingutuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Seljatrenn ja üks kõik mis muu lihase trenn (eriti siiski seljatrenn) on juba ise SUUR pingutus.Creek
MemberKreatiin, mis lihastesse ei imbu imeb endasse vett. See ongi tõenäoliselt, miks su kõht nii teeb. Vesisuse vältimiseks oleks tarvis iga grammi kreatiini kohta lisada sheik’i 20g süsivesikuid, sest insuliin viib kreatiini lihastesse või kasutada mõnd muud tüüpi kreatiini (mitte siis kreatiin monohüdraati).
Creek
MemberMõne inimese kõht ei kannata lihtsalt kreatiin monohüdraati.
Kui lähebki nii nagu siis eelmistes postides pakutud ja asi normaliseerub pole midagi, aga kui ei siis pead selle toote kõrvale panema. Samuti oleks sul soovituslik edaspidi kasutada mõnd teistsugust kreatiini, mitte monohüdraati, mida osade inimeste kõht siis ei kannata.
Creek
MemberSee on ikka päris koom
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Creek
MemberIkka jätkuvalt ma seisan Jay poolel, mulle lihtsalt ei meeldi Coleman’i kõht
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Creek
MemberKui nüüd aus olla, siis selle esimese pildi puhul ma mõistsin, et kulturismi ilu seal on, aga see nägu lihtsalt ei lasknud mul seda uurida/nautida… Lahendus: eemaldasin paint’iga näo ja tuligi välja… keha on ikka päris kena tal… kulturistlikust seisukohast muidugi mõista… Kahjuks on seda sorti naised (hübriidid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) end just naistena minu jaoks elimineerinud.See on minu isiklik arvamus ja palun, et keegi nüüd selle peale ei solvuks.
Creek
Member3 kuud massi oleks nagu tõesti ülepakutud.
Isiklikult pole kunagi omale selliseid piirangud seadnud. Teen üht tsüklit nii kaua kui tuju on. Massi teen siiski rohkem kui jõudu (mass on ju siiski mu põhi eesmärk). Kui kasutusel olev massi kava üle viskab, siis võtan, kas teistsuguse massikava või jõukava.
Osa kavu muidugi näeb ette, et see läbitaks mingi teatud aja vältel (näiteks Leesmanni surumiskava) ja neid kavu kasutades oleks soovituslik ka seda jälgida, aga muidu ma selliseid ajalisi piiranguid ei seaks.
Creek
MemberKõige tihedamalt ülepäeviti. Seda siis, kui teed iga kord samu harjutusi.
Ära unusta peale rinna ja kõhu treenimisele ka teisi lihaseid treenida. Harjutuste leidmiseks kasuta foorumi otsingut (nt:”kodus treenimine”).
AutorPostitused