Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberJah, reljeefi tsükliajal kaotatakse (massiperioodil) kogutud rasva.
Creek
MemberSellised targad sõnad: Otsida, otsida, otsida.
See siis pidi tähendama, et kasuta otsingut ja sa leiad rasvapõletuse kohta palju infot.
Creek
MemberTrenni teen 3päeva järjest, siis vaba päev jne. Jõusaali kava pole sest nii olen nagu paremaid tulemusi saanud
Ok, oled 6 kuud käinud ja treening päevad jaotuvad 3+1.
Äkki on sul ületreening?

Sest kui sa oled 6 kuud jõusaalis käinud ja käid nädalas 5-6 korda, siis ma arvan, et see võib olla liig, ma küll ei tea kui intensiivsed su trennid on, kuid see oleks üks võimalus?
Creek
MemberSeda juttu olen kümneid kordi nuba kuulnud. Olen normaalkaakus ja ei kavatse end lõpmatuseni näljutada. Ülakeha on mul täiesti sale ja sellex ajax kui end piisavalt näljutada, et alakeha ka saledam olex, jäävad üles vaid kundid. No thanx!No rohkem seletusi ma ei oska tuua.
Ja muide, rasvapõletus ei seisne enda näljutamises vaid on ka teisi viise.
Creek
MemberNo ei tea. Toitun vägagi tervislikult ja olen 10 kilo alla võtt. Jalad pole sellest väga märgatavalt salenenud, kuid siiski. Pigem on rasv märgatavalt vähenenud teistes kehaosades. Loogiliselt peaksid mul sääreluud jämedamad olema. Ma ei tea, aga tundub, et ükskõik, mida ma ka ei teeks, ei muutu mu reied sellest nii saledaks, nagu on enamik naisterahvastel.Noh rasv kulubki esmesena just sealt kus ta viimati juurde tuli, ju tuli siis jalgadele esimesena ja siis läheb ka viimasena. Minuarvates võiksid jätkata rasvapõletust ja lõpuks kaob rasv ka su jalgadelt.
Creek
MemberKäsil nõ reljeefitsükkel. Teen ka hommikust jooksu. Peale jooksmist loomulikut hommikusöök, mis peaks tavaliselt kõige tugevam toidukord päevas olema. Kas siis sellest hommikusest rassimisest on kasu kui peale jooksmist ennast jälle sysivesikute jms laadida.Juba pikemat aega on räägitud, et hommikusöök võiks olla umbes tund enne neid hommiku jooksmisi ja muid trenne. Siis on rasvapõletus pikemaajalises vaates suurem. Testid olevat nii tõestanud.
Nii, et kõigepealt hommikusöök, umbes tunni pärast paras teha aeroobne, kui soov või pärast aeroobset jälle süüa.
Soovitaks ka neid aeroobseid trenne varieerida, kord jooksed kord sõidad rattaga jne.
Creek
MemberEnnem kui ise korralikult ei söönu ja jõusaalis ei käinud siis ei söönud homikuti midagi, lihtaslt tee või kohvi.
Nüüd nt. eile ärkasin ja kõht oli väha tühi aga polnud kodus eriti muud kui leiba ja saia, veidi maisihelbeid, piima, ja eelmisest õhtust kartulid ja kotletid, siis viskasin need mikrolaineahju ja mõtlesin ise, et mingi imelik kes sööb hommikuks kartulit ja kotletti, peale sõin veel maisihelbeid piimaga ja saigai kõht täis.
Ja endal pidevalt palju mõnusam olla kui kõht korralikult täis.
Creek
MemberKui need 1-3 kordused kaasavad just need kõige kiiremad kiud, kas need töötavad siis vaid sel hetkedel kui, tehakse neid korduseid või jätkaks nad mõnda aega oma tööd kui teatud aja pärast (ma ei ta kas koheselt või peale pausi (mis siis jõutreeningul võib kohati kesta kuni 5 min)) teha korduseid vahemikus
1-5?
Võibolla sai see küsimus ka mingil moel vastatud tekstis kuid vahel läks lugu minujaoks vägagi keeruliseks ja osa teksti jäi veidi mõitmatuks.
Creek
Memberkui käid jõusaalis… siis ma ei saa aru kas ma pean palju sööma et saada rasvu, süsivesikuid jms. või just vähe sööma, et mitte saada palju rasvu jms…..Ja siis see, et kas on normaalne toitumine:
Hommikul: 7.30 – Maisihelbed piimaga
Lõunal: 11.30 – Tavaline soe söök.
Päeval: 14.30 – sama mis hommikul.
Õhtul: 19.00 – sama mis lõunal.
Oleneb muidugi su eesmärkidest aga, kui tahad kasvatada suurt lihast siis pead sööma palju valke, süsivesikuid ja tuleb saada ka rasvu. Ja samuti tuleb tarbida palju kaloreid (nii et sööd sisse rohkem kaloreid kui kulutad).
See mis sina sööd… noh kuna pole taeda kogused siis ei saa kindlalt vastust anda, aga see on minuarust vähe ja liiga ühekülgne. Samuti võiks ka tihedamini süüa 5-7 korda päevas.
Creek
MemberTundub, et järgmine Keskerakonna kampaania seisneb rohelise “K” valgu näol.
Pigem nagu K-kreatiin.
Creek
MemberAugusti esimesed 2-3 nädalat tegin Oti kava järgi. Raske päev1, Raske päev2, Kerge Päev1 ,Kerge Päev2. Muidu oleks pidanud olema raske1, raske2 , puhkus, raske1, raske2 aga kuna jõusaal oli kinni siis sai tehtud nii nagu ma kirjutasin ülevalpool. Enne Oti kava oli mul edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks ~3kuud. (Sain teada ,et see ei sobinud mulle, kuna ma olin liiga algaja veel) Treeningkoorums?Noh need päevad oleks targem jagada nii: Raske päev1, kerge päev2,kerge päev1 ,raske päev2.
Creek
MemberVeel üks huvitav müüt, mida ma praktiliselt iga päev kuulen, on see, et kulturistid on nõrgad ja neil on lihtsalt lihased “õhuga”(?!) üles pumbatud. Ükskõik kui palju ma tugevate kulturistide näiteid ka ei tooks, ei aita mitte miski. Nõrgad ja kõik, tee mis tahad
Jah see on üks väga levinud, samuti ka vastupidine – kulturistid on kõige tugevamad inimesed maailmas.
Creek
MemberEhk teab Oldman siin kõige paremini, mida soovitada.

Creek
MemberLihas areneb vaid siis kui ma kasutan oma maksimum raskuseid (millega suudad siis teha 1-2 kordust).
Seeriad on mõttetud, teen harjutust mõne korduse ja võtan uue.

Creek
MemberOn alles probleem. Annax äkki keegi ka nõu kaidas hundiisu talitseda. Olen üle kahe kuu tervislikult ja mõistlikult toitunud ja mitmest kilost lahti saanud. Samal ajal olen ka sporti teinud.Kuid paari nädala eest jäin haigeks ja kuna sporti ei saa mõnda aega teha on ka “punn eest läinud”. Ma ei suuda enam oma hundiisu talitseda, kardan, et võtan kõik kaotatud kilod tagasi. Ma tean, et kõik peitub peas, kuid kas oskab keegi nõu anda, kuidas oleks end lihtsam talitseda.

Hundiisu? Ega sa ometi end ei näljuta? See oleks äärmiselt loll(no ofence, please), see on äärmiselt ebatervislik. Seleta kuidas sa toitud üldjuhul ja ehk saame aidata.
-
AutorPostitused