Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberMina küsiks omakorda: miks algatada kaks täpselt sama teemat?
Creek
MemberSelle ajaga kui sa selle postituse sooritasid oleksid sa suutnud leida endale sobiva jõusaali ja uurida ka treenerite kohta.
Klubid—->Tallinn seal mõned on uuri.
Creek
MemberTäiesti nõus, söö kui kõht tühi, ega keha töötab öösel ärkvel olles sama moodi kui siis kui sa päeval ärkvel oled. Pigem on see point, et võiks olla vähemalt tund vahet sellel kui viimati sõid ja sellel kuna magama lähed aga muidugi tühja kõhuga pole ka mõtet voodi ronida, segab und.
Creek
MemberKüsiks kohe ära kaua sa seal jõusaalis käisid? Ei tasu loota, et alati mingi paari nädala või isegi paari kuuga midagi tekkima hakkab, see üks nendest paljudest asjadest, mis on individuaalne.
Dopingu koha pealt võiks öelda, et siin foorumis kehtib igast kahtlaste ainete, nagu steroidid jt., kohta 0-tolerants.
Toidulisandid on küll päris ohutud, vähemalt pole kuulnud, et mõnel toidu lisandil mingeid kahtlasi kõrvalmõjusi oleks. Kuid isiklikult soovitaks sul korralik toitumis kava muretseda, sest ilma korraliku toitumiseta ei tee ka lisandid mingeid imesi. Üleüldse peaks targemaks, vähemalt algul, ilma toidulisanditeta treenida, korraliku toitumisega saad ka kõik vajaliku kätte.
Vigastuste kohapealt ei oska midagi soovitada, pole ühtki olnud endal.
Creek
Memberno ok ma saan aru… aga seda tahakski siit foorumist et saaks mõne targa isiku asjalikku iformatsiooni et mida osta kuidas tarbida,,, enne trenni või pärast.. olen täiesti võhik..Minu arvamus…
Osta: toitu
Tarbi:Regulaarselt ja ikka mõnusas koguses
Kuna tarbida?: Iga 2-3 tunni tagant ja üks eine võiks olla peale trenni, vähemalt tund enne trenni ka.
Ja alati korralikult, nii et saad kätte kõik vajalikud toitained.
NB! Öösel ei pea sööma.
Creek
MemberEnnast nagu ei häiri, veidi need 6 mis siin üleval on aga need elan üle.
Mul muidugi pop-up blocker peal olnud kogu aega ja ei tea kas siin neid pop-up-e on väga hullult või ei.
Aga noh reklaami peab tegema, siis on ärikatel põhjust, miks seda saiti edasi hoida ja arendada. Parema fitness.ee nimel kannatan reklaami välja.
Creek
MemberNeile kes esmakordselt foorumit külastavd võiks selgemalt teatada, et enne uue teema alustamist võiks otsingut proovida, algajate foorumis on küll selle kohane kleepekas kuid on jäänud mulje, et see on jäänud paljudele uustulnukatele märkamatuks. See tõttu on vast vähemalt pool foorumit täis küsimusi millele on mitukorda vastatud.
Ma küll ei tea kuidas oleks parim viis see väike soovitus selgeks teha kuid üks idee oleks, et esmakordselt foorumisse sisenedes võiks avaneda aken, mis seda teataks.
Creek
Membernagu kuskil väga tabavalt öeldud, on just see khm “tipphetk” v nimetage kuidas tahate, mehele kõige kurnavam, kõik enne seda pidavat testosteroonitaset tõstma.Nojah, sellisele asjale on oma nimi – “Dick-teasing”
Creek
MemberAlustasin just jõusaalis käimist uuesti (peale pikka pausi) kuid kuna lihasmassi eriti palju pole siis on suuri lihaseid natukene raske omandada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Küsimus nüüd oleks, et kuidas kaalu juurde saada? Hetkel tarvitan whey2’te ning see on ka kõik. Söön kõike mis ette satub, kuid paksemaks ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki oleks hea mõte, mõnda massilisajat proovida?
Kasuta otsingut!!!
Neid küsimusi on juba rohkem kui 100 korda esitatud(ma olen päris kindel, et ma ei liialda) ja kiire otsimine foorumis annab vastused!
Ütleks ära veel nii palju, et ega need pulbrid ka imesi ei tee, kui toitumine on paigast siis mina nii väga see kaal ka ei tule isegi shakedega.
Puhtalt isiklik arvamus oleks mul, kui toitumine on paigast pole õiget mõtet shakedel, kui sa hakkad korralikult toituma siis saad ka ilma shakedeta (see muidugi kehtib harrastaja, mitte kulturisti, tasemel).
Creek
MemberPoleks uskund, et ühest naljast saab nii palju nalja
Hääletan vastu kuna ise ka pole alati naljarikas ja ma ei taha mahalaskmisele minna

Samuti vastu… põhjused samad
.Creek
MemberHuvitav see käib siis mingi poole liitri kohta?
Noh, pole küll toidulisandite kogemust endal, kuid minu teada ei ole tähtis mitu liitrit vett on vaid mitu grammi sa pulbrit lisad. Kui lisad poolele liitrile veele 30g proteiini või siis 300ml veele 30g sama proteiini, pole mingit vahet kuna proteiini on mõlemas 30g.
Creek
MemberMa arvan,et ta mõtles selliseid,kes on juba aastaid treeninud aga alustasid sama noorelt
Noh sellest küljest ma ei taibanud seda vaadata

Creek
MemberEnam jaolt teen trenni praegu esmap, teisip,kolmap. ja siis neljap,reede ja laup. puhkan kuna nädala vahetustel vaja käia igal pool.!!! Kui ma söön kõigi arvates nii vähe kas äkki ma peaks ikkagi hakkama kasutama valku ja süsivesikuid??
Või pole mõttet enam üldse trenni teha

Õige mõte oleks hoopis toitumis kava muretseda. Telli Kiivikaselt!… või oma jõusaali treenerilt.
Creek
Member…näen seal pidevalt selliseid “pisikesi kappe” kes räägivad ,et on umbes samal ajal jõusaali treeningut alustanud kui mina.“Pisike kapp”, no see pab küll väga pisike kapp olema kui kuu aega käinud.
Creek
MemberÄkki vajad uut kava?
-
AutorPostitused