Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberNo mehed,mehed ,mis huvitav vestlusring teil siin tekkinud on.Peaks looma ka teema :Mehe Kõige Ilusam Lihas ja siis tahaks näha mida naised kirjutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea, ei julgeks teha, muidu jälle mingid hakkavad teatud lihaseid eelistama… siis proovi selgeks teha, et tuleks teha kõiki lihaseid.
Creek
MemberStepper on põlvedele parem kui jooks.
Creek
MembertrenniMa kardan, et trenn pole põhiline millega saadakse vormi, see vaid üks (väiksem)pool sellest, kõige pealt peaks toitumise korda saama. Soovitaks muretseda toitumis kava ja mõttetutest saiakestest ja muust kiirtoidust eemale hoidma.
Kaalust allavõtmine ei peaks tähendama, et sa peaks nälgima, lihtsalt sööd tihedamini, väiksemates kogustes ja õigeid asju.
Creek
MemberNo ma ei tea mitu sada korda seda teemat on siin lahti seletatud…
Kui sa nüüd loeksid algajate foorumist KLEEPEKAT “Algajate ABC” (midagi sellist oli) siis leiaksid, et seal on su küsimustele vastatud ja sa ei peaks foorumit selliste korduvate teemadega reostama.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Creek
MemberEndal kah selline harjumus …Mul kahjuks puudub aga pean vist hakkama harjutama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Creek
MemberSoovitaks siis kohe ka muretseda toitumiskava.
Creek
MemberIse pakuks sellise jaotuse:
1. Rind, biitseps, tiitseps
2. Jalad, kõht
3. Selg, õlg
Aga jaotusega annab igatpidi mängida ja sobitada enda jaoks.
Creek
MemberSiin foorumis oli kunagi maintud, et kulturistidest saaks head sprinterid.
Endal igaljuhul jõusaalis käies sprintide aeg paranes märgatavalt.
Creek
MemberIse teen ploki allatõmbeid kuklale/rinnale nii, et kui kang on korralikult alla tõmmatud siis hoian umbes 1sekundi paigal siis lasen ülesse (küünarnukist jätan käe kõverdatuks) nii kõrgele, et tunnen venitust.
Siis tunnetab harjutust ikka päris hästi.
Nii teen ka paljude teiste harjutustega.
Creek
MemberKas mitte naiste kang pole 15 kilone ja meestel 20 kilone ?Or am i wrong?
Minuarust on 15 kilone kang 15 kilone kang ja 20 kilone kang ikka 20 kilone kang.
Ma võin eksida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Creek
MemberMind ikka korralikult üllatas Jay võit, olin üpris kindel Colemani võidus, kuigi olin tegelt Jay poolt tundus Colemani vorm parem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea uudis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Creek
Memberväga vabalt saab sellise tehnikaga võidelda,isegi seal videos näitas seda!Võitluseks saad seda (minu arvates) kasutada vaid Hollywoodi filmides.
Muidugi kui sa nii hüppama ja värke hakkad tegema võid vastase lihtsalt minema hirmutada.
Creek
MemberMass siiski on umbes vahemikus 6-12, 15 ja enam on siis reljeefi treening, mis on paljustki rohkem rasvapõletus.
Creek
MemberAga selg, triitsepsid, õlad, jalad… mis nemad on kurja teinud, et neid treenima ei pea?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused