Creek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Creek
MemberJaa, kõva
!!!Vajadusel teeks isegi, aga ei ole erilist tahtmist (äkki hakkab veel meeldima krt
).Creek
MemberVäike vihje. Ronnie kõrval seisev meeskodanik valib võitja välja. Nii et pugema kähku.Nüüd sa siis ütled
Creek
MemberArgo, ära usu midagi mida ta ütleb!!! Ta ütleb küll, et see lihtsalt süütu maitsmine aga pärast näitavad kõik sinu pihta näpuga nagu mõnle väärakale ja ütlevad: “Keemik!!!”.
Üldse on selle asjaga nii, et algul annab Ronnie niisama, ütleb:”Proovi ära”. Aga siis sa tahad seda jama veel ja veel, kuid siis tahab ta juba raha!!! Ära mine liinile!!! See on pähh!!!
Loo moraal: Mehed ärge sööge keelatud asju, puhtalt on kõik palju lõbusam
Creek
MemberKas ei oleks parem jagada 5 päev nädala vahel 2-eks… kuidagi liiga karm ühe päeva kohta…viimane osa võtaks mingi 4h…
Creek
MemberParem oleks kui pronksõdur mahavõetaks, kuna see jama kestaks edasi, aga kui ta mahavõetud on, siis oleks selle teema ümber nädalajagu juttu, ning siis unustataks. Kui Eesti sai taasiseseisvaks, võeti Lenini kujud maha ja oli samamoodi suur temaatika selle ümber ja nädalake hiljem oli kõik unustatud.Ise leian, et selle sõduri peaks lihtsalt seal hoidma kuni Venemaal valimised läbi (võibolla umbes paar nädalat peale valimisi), niikaua olema selle koha pealt vait ja siis ta kuhugi mujale viima.
Creek
MemberMASENDAV on tõesti õige öelda selle jama kohta. Venelased, ma ei mõtle selle all kõiki, on kindlasti neid, kes mõistavad Eesti ja eestlaste seisukohta, on lihtsalt nii põikpäised, et nad isegi mitte ainult ei proov ega taha mõista eestlaste seisukohta vaid nad ei ole nõus meid äragi kuulama. Asja teeb veel hullemaks asjaolu, et Venemaal on tulekul valimised ja Vene poliitikud kasutavad pronkssõdurit ära oma propakandkas.
Kõiges on tegelikult süüdi see, et eestlased ja venelased näevad ajalugu teisiti. Kui venelased usuvad, et nad vabastasid Eesti, siis eestlased näevad seda okupeerimisena.
Kõige väärakam on see, et seal pronkssõduri juures polegi arvatavasti haudu, vähemalt nii väidab sõduri püstitamise ajast pärinev kirjandus.
Creek
MemberTuli meelde näide ajaloost: Teise maailmasõja ajal paigutas NL mitmed Eesti mehed töölaagritesse (kuna rindele neid ei usaldatud). Seal tegid nad ränka tööd saades seal juures vähe süüa. Peagi hakkasid nad ükshaaval surema ja üllatuseks surid esimestena suured tugevad maamehed, kes olid harjunud küll kõva füüsilise tööga aga ka korraliku (loe: suuremas koguses) toiduga. Samas jäid ellu väikesed ja varasemalt vähe füüsilist tööd teinud linnamehed, kes küll polnud raske tööga harjunud, kuid see eest ei vajanud nad palju toitu.
Loo lõpuks võin öelda, et mõned pääsesid laagritest eluga tänu sellele, et koos paluti end saata rindele, kus oli küll oht kuuli saada kuid vähemalt anti neile seal süüa. Paljud mehed, nagu NL oli kartnud, jooksid ka kohe sakslaste poolele üle.
Creek
MemberCreek
MemberKui mõlmad saavad vastavalt oma vajadustele(kehakaalule) süüa siis ei ole probleeme.
Aga kui panna need kaks tüüpi niisama istuma ilma süüa andmata, siis kes kauem vastu peab? Seda ma ei oska öelda, äkki mõni targem teab?
Arvestades,et lihased vajavad suures koguses energiat, siis äkki väike inimene peab kauem vastu.Samas, kas keha mitte pole võimeline lihaseid nö. toiduna kasutada?
Tekkis selline mõttekäik,ise nagu selliseid asju väga ei jaga, aga nüüd tekkis huvi,äkki keegi nüüd kommenteerib?
Creek
MemberPeaks ütlema, et sul on hea maitse naiste suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saare seksikust ma kommenteerida ei oska, aga mind on vaevanud juba mõnda aega küsimus: Kas on ültse keegi kellele see tema laul üldse meeldib?
Pole veel kohanud sellist kellele meeldiks!Creek
MemberJätaks isegi selle kõrvale, et rõve. See on ju tegelikult täiesti pointless, see pole ju mingi lihaski seal naha all. Pole küll lähemalt tuttav syntholi toimega, kuid ega seal lihases arvatavasti jõudu ka eriti pole, vähemalt mitte selles osas mis on toodetud ennast süstides.
Creek
MemberRatastoolis profikulturist: http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/fi…/fsi_nutrex.htm
Creek
MemberVead: Jalal j22vad p6lvepainutajad vaeslapseossa… Sellest lausest ei saanud midagi aru
See tähendab, et sul pole kavas reie tagaosa. Samas puudub kavast ka säär.
Creek
MemberAmeerika ponid üleüldse, eriti tooks aga välja 1969 Ford Mustanq SportsRoof. Sammuti väärivad erilist tähelepanu kõik teised kuuekümnendate lõpul ja seitsmekümnendate algul toodetud Mustangi versioonid.
Samuti kõik Aston Martinid. Meeldivad ka paljud Lamborginid nt Gallardo ja Murcelago.
Kuid on üks mark autosi mis mulle lihtsalt ei istu, need on kõik Mersud.
Creek
MemberMuidu probleem iseenesest on olemas, aga ma tahaks näha seda kuju, kes suudab registreerimislauast nii mööda minna, et keegi ei märka, et tal nt. kang kusagil oleks.Sellega on nii nagu on narkootikumide vedamisega üle piiri, see kang pistetakse lihtsalt ….. ja siis kõnnitakse vaikselt välja. Et siinsete daamide au mitte solvata (olen kuulnud, et nende ees ei tohi halbu sõnu öelda) jätan selle vahepealse sõna kõigile enda mõelda.
Noh igaljuhul on tõesti nõme kui mõni tüüp lahkub saalist kahtlaselt raske kotiga. Endal sellega küll kogemust pole aga ega see mulle ei meeldiks.
AutorPostitused