crawe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
crawe
Memberthx oldman! Ma ju teanseda ise ka, et sportlastel rohkem vitamiine vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga asi hakkas huvitama kuna need päevased vajadused mida öeldakse ei klapi müügil olevate toodettega! Näiteks Animal Pak, Anabolic hard pack jne 
crawe
MemberMis on normaalne 5 tähtsama (c, b grupi omad jne) vitamiini päevane kogus ning kõige õigem aeg neid võtta! Kindlasti hommikul aga kas poleks mõtekas ka vitamiinid päeva peale ära jagada? Et mis näiteks peaks olema päevane püridoksiini (b6) jne teiste tähtsamate vitamiinide kogus just kulturismi harrastajale? Ostsin apteegist näiteks kõik b grupi vitamiinid, seal oli vist b6 10mg kui ma ei eksi, on seda vähe või palju
crawe
Memberkuulge mehed, lugege ennem natukene
crawe
MemberBrasiilia mängijad on heas vormis, arvan et nemad! Kuigi Austraalia võib üllatada ning ehk ka Inglismaa aeg oleks jälle oma hiilgust näidata! Ka Tsehhi mängijat on väga heas füüsilises vormis… eks näis!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>crawe
Member7 korda
crawe
MemberJep, ma ikka mõtlesin seeriaid, aga sama teeb ju välja, et näiteks üks harjutus rinnale, teine seljale (kus ühes harjutuses 3-4 seeriat)! Ja siis jälle rinnale uus harjutus, siis selg jne
crawe
MemberTänud Fred! Eks ma siis teen seda esimest metoodit edasi, vastastikku töötavate lihaste süsteemi, olen seda praegu 3 nädalat teinud ja tundub päris hea…!
crawe
MemberTo M.M – milleks küsisin seda rumalat küsimust! Selleks, et paljud kulturistid nii treenivad?
crawe
MemberSee peaks olenema veel kehatüübist ja ainevahetusest, lisaks individuaalsusele
crawe
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahan ka endale fitnessi harrastajast naist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> on siin keegi 
??:”> auuuucrawe
Membernu ma olen saanud 36 kolmest järjest kotti, usu või ära usu ning koos kuusmaaga ja kullamäega saadud isegi koos trenni tehtud! Aga Kullamäe on jah fenomenaalse käega vend
crawe
Memberpäris hiaaa
??:”>crawe
Member3000 kilo umbes kuus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd vähem, vahel hakkab kahju kül 
crawe
MemberTO MR.Y — kuidas ma neid videosid näha saaks?
täname
crawe
Membermõnele tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused