crawe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
crawe
Memberlugesin ise ka antud materjali, et ei anna trenni lõpus viimast, et koguaeg jätad nati varu! üpriski huvitav, viimasel ajal olengi nii teinud ning selle palavusega ei tahagi maximumi anda
“> päikestcrawe
Membersiin on tegelt väike tõde olemas, et lehma ja kitsepiimaga tuleks mitte ülepingutada, sisaldab kaseiini mis omakorda mõjutab raua imenudmist! Aga, nii palju kui on inimesi on magusid
“>crawe
Memberto Mr. Y: lugenud ma arvan et olen rohkem kui vaja! Mind huvitab lihtsalt vanema ja targema kommentaar! Et mis füsioloogilised muutused organismis toimuvad jne… Võibolla oli mu küssa pahasti sõnastatud aga lihtsalt tahan teada kui paljud on nii teinud ja mida arvab sellest spetsialist!
“>crawe
Memberto MR.Y: Mõtetu!!!! Kust otsast, oleks hea ju teada kui palju on siin olemas kutte kes teevad igat lihasgrupi nädala jooksul 2 korda! JA mis kuradi treening viis see on kui ma 14 päeva jooksul väsitan ühe kora lihasgruppi, mu vanaema teeb nii trenni, nii et ära aja pada!!! Muidugi on erinevaid viise, on ka erinevaid inimesi, sellepärast ma ka küsisin seda ning selleks see foorum on! Enne kui ütled siis mõtle!
crawe
Memberpeaks ka oma kõtu välja panema

crawe
Membereraldi kreatiini ja proteiini sheiki pole kül mõtet teha!!!! Lihtsalt rohkem vedelikku panna!
juuni 21, 2006 at 8:39 e.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #86464crawe
MemberTuttav tunne! Sa teed liiga suure raskusega, jägi oma tehnikat! Harjutus on kül väga isoleeritud aga samas jälgi et pingi serv oleks kindlasti kaenlaaegus, et ei jääks sinna vahele suurt vaba ruumi! Seda harjutust tehes, et on just küünarvarre luudes suur kormus, seda eriti kui sa teed seda suurte raskustega! Nii, et jah, algul väiksemad raskused ning vahepeal võid juselle harjutuse asendada millegi muuga ning siis 2 nädala pärast uuesti ette võtta!
crawe
Memberto eintsius: ülikoolis pead nati õppima
aga väga meelelahutuslikult kirjutad ,thx 
aga teised: tehke sporti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>crawe
MemberJõujunn peaks kül võistlustel käima, väga proportsioonis tundub olevat
crawe
Memberet siis tsinki päevane norm 15-30mg!? Nagu aru saan!
crawe
Memberreis – 62
säär – 41
õlavars – 38
käsivars – 30
puus – 89 (kui ma ikka õigets kohast mööötsin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Rind – 110
kael – 40
kõik ilma pumpamatta siis ja väike dieedi periood on
Pikkus 195, kaal 93-94 hetkel, rasva 10-14 %crawe
MemberArvan, et kui oled algaja siis peaksid sa igat lihasgruppi 2 korda nädalas tegema, või siis tsüklitena, et ei jääks mingi 5-6 päevast pausi sisse näiteks rinnale jne… lihas taastub sul ära ja mis need ülejäänud 3-4 päeva teed? Igaljuhul ise alustasin nii, ja asi töötas!
crawe
Memberühesõnaga teen 1000 eegused vitamiini pakid on mõtetud
juuni 16, 2006 at 12:06 p.l. in reply to: Tänasest algab registreerumine suvisesse EKFL laagrisse! – LÕPPENUD #86224crawe
MemberRobert ära jama
ma lööööikan juuksed maha, kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2006 at 11:54 e.l. in reply to: Tänasest algab registreerumine suvisesse EKFL laagrisse! – LÕPPENUD #86220crawe
MemberKas ma saaks ka mõne fitnessi piiga oma kaissu
On siin keegi vaba ja vallatu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused