crawe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
crawe
MemberÜhe väga hea rinnalihase massi arendamise harjutuse annan sulle, katsu see ka oma kavasse põimida! Surumine eestoenglamangus pinkide vahel. Mõjutab ka veel peale rinnalihaste delta lihase eesmist osa, triitsa aja abaluid roteerivaid lihaseid. PS: Kui soovid rõhutada rinnalihase ülemist osa, tõsta jalad käte toetuspunktist kõrgemale (umbes 50-60cm)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja anna minna
“>crawe
Memberviimane kommentaar mulle meeldis, võtan arvesse!
crawe
MemberIgat lihasgruppi 2 korda kuna siis om edasiminek, kui teed nt. ühe korra nädalas rinda siis 2 päeva ta on juba taastunud ja 4 päeva lihtsalt ootab – pole eriti edasiminekut! Aga ülaltoodud kava on ka hea, eks vaatan vist muudan mõne lihasgrupi päeva!
crawe
Membertrenn kestab umbes 90min!
crawe
Memberhey koix! aga siis jääb ju nati väheseks! eesmärk rinda, piitsa, triitsa, selga ja õlga nädalas 2 korda koormata, jalgu 1 kord! mul rind väga raskelt areneb, teiste lihasgruppidega siiamaani probleeme pole olnud!
crawe
Memberkuidas pilti saab enda nime peale, oskab keegi vastata?
crawe
MemberTee omale koormustest, siis saad teada enda optimaalse pulsi aeroobse vastupidavuse treenimiseks!
crawe
MemberMõni mees võtab noore naise ja tahab hea välja näha ning hakkab sellepärast käima! Mõni aga enese pärast, ja loomulikult on ka neid kes käivad üleüldse, naiste ja sellepärast, et head välja näha…
crawe
Memberüldjuhul eraldi siiski kaela ei treenita, ja ei soovita ka, kuna kaela treenimisel on suur vigastuse oht ning see piirkond eluliselt eriti tähtis!
crawe
Membermul biitsep koormusega harjunud aga võibolla tõesti on ta seljapäeval tiba väsinud, võtan märkuse arvesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> säärega probleeme pole! Aga samas on mul arvestatud üks vaba päev peale triitsa ja piitsa 
crawe
Member23, jõusaalis olen rassinud 9 kuud, aga ennem tegin suhteliselt kõvasti sporti, mängisin klubi korvpalli kõrgliigas!
crawe
MemberMul on vahel nii et ma ei jaksa isegi riietusruumi minna, eriti siis kui on jalapäev! Mehed trenni lõpus peab ikka vere maitse suus olema ja särk läbi märg, muidu muskel ei kasva
crawe
Memberhey, kindlasti mine südame arsti juurde, las teeg EGK sulle ja üleüldse kulukas aga hea olks lasta kontrollida kõikidel bodybuilderitel oma südant ultraheliga! Vahel võib esinda, et mõni klapp hakkab kõvast trennist natuke verd tagasi laskma!
crawe
Membersoojendus ja venitusharjutused! Siis veel jalgratta sõit ning ujumine, viimane on eriti hea, ei koorma põlvi aga samas tagab hea verevarustuse põlvedesse!
crawe
Memberseeriad pikemaks, peale trenni joo ikka hüdrolüüsitud valku koos süsivesikutega ning kindlasti pead hakkam tegema jooksu treeninguid norm. pulsiga! et teada saada oma norm pulsi peaksid tegema koormustesti! Muidugi siin oleneb ka, et kas sa oled väga ülekaalus! Kui ei ole siis soovitan, 3-4 korda nädalas jooksmas käia, soovitatavalt hommikul!
AutorPostitused