Skip to main content

Crash

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 112 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: on mõtet? #44881
    Crash
    Member

Ise olen ka aksutanud ainult üles püramiidi..peale triitsepsi trenni pumpan tavaliselt rööbaspuudel tühjaks…

in reply to: süsivesikud #44870
    Crash
    Member

Toidupoodidest võid osta ka “Trauben Zucker” 500 gr. pakk.Maksab kuskil 15 eeki, kasutan ka ise seda sheigi sisse.Peaks olema suurtemates poodides, ise ostsin viimati Magistralist.

in reply to: algaja kava #44809
    Crash
    Member

40 kilo ikka nac vähe minuarust..endal ka ainevahetus päris kiire niiet võin süüa midaiganes a juurde ei tule selle arvelt..

in reply to: kysimus Otile #44803
    Crash
    Member

Sa oled seda juba ju küsinud.Kindlasti vett.

in reply to: sysivesikud #44802
    Crash
    Member

Trenni ajal ikka vett jah..kunagi jõin ise ka isostari trenni ajal aga lõpuks viskas juba maitse ka üle..vesi hea, maitsetu.Ise joon kuskil 0.7l trenni ajal vett, peale trenni siis võtan süsikaid.

in reply to: Bodypumpi kohta… #44796
    Crash
    Member

Oleneb mida ja kui palju sa muidu teed.Ega ta muidu mingit ülekoormust ei tekita, kui käid järjepidevalt ja tihti ka jõusaalis, siis võib küll ülekoormus tekkida aga niisama mitte.Hinna kohta ei oska küll öelda midagi.

in reply to: energia batoonid! #44788
    Crash
    Member

Nu vot..mul sama laks, kooli “praed” on suht väiksed, võtad ühe siis on tund aega kõht täis ja iga päev 2 praadi süüa on ikka liiga kallis(koolis üks praad 22 EEKi).Tuleks juba odavam kooli kaasa võtta sheik piimaga ja midagi veel.

in reply to: Munavalge jogurtiga #44554
    Crash
    Member

Mõte iseeneset päris hea..aga siis vist peaks enne munavalge mikrosse panema ja siis jogurtiga segama, muidu pärast soe jogurt küll hea ei ole..mingi artikkli leidsin selle kohta, lehe lõpuosas on üks tabel ka aga minu jaoks on tekst küll liiga keeruline http://www.pikk.ee/&print=1y/z0zARTICLEy2670.html

in reply to: käe suurus #44552
    Crash
    Member

Tõsi ta on jah, et Ameerika ja Euroopa suurused erinevad.Ameerika XL on Euroopas vist XXL või midagi taolist.Seal mandril süüüakse nii palju hamburgere, et neil pole mõtet nii väikseid riideid teha kui meie S (XS).

in reply to: treeningkava #44550
    Crash
    Member

kas pole nii et esmasp teisp trenn kolmap puhkus neljap ja reede trenn laup puhkus ja pühap jälle trenn?
    in reply to: Tagumised õlalihased #44548
    Crash
    Member

Võib ikka teha jah..ise olen kasutand ka seda harjutust mõnikord vahelduseks.

in reply to: energia batoonid! #44521
    Crash
    Member

To kame.

Kust sa neid energiabatoonikesi üldse leidsid?Ma käisin just terve T-marketi läbi ja ei leidnud ühtegi.(käisin Nõmme teel olevas T-marketis)

in reply to: energia batoonid! #44496
    Crash
    Member

Selge siis…ise olen ka vahel piima, jogurtit ja puuvilju kaasa võtnud, samas olen kodus valmis seganud kodujuustu tuunikalaga.Eks peab nüüd hakkama rohkem vaatama ka mida kaasa võtta.

in reply to: energia batoonid! #44479
    Crash
    Member

Mida üldse rahvas siin sööb päevasel ajal, nt. koolis või tööl olles?Kooli söökla toidud on küll nii jubedad, et neid süüa ei soovi.Midagi mis oleks võimalik kooli kaasa võtta ja seda ka ilma probleemideta süüa?

in reply to: Proteiin vs Süsivesikud #44474
    Crash
    Member

Täna ostsin Gutta viinamarja joogi (täimahla sisaldus ~30%) 2L, süsivesikuid on 15.5 gr 100g kohta ja maksis 17.90.Mingi pakkumine oli Merimetsa Selveris.

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 112 total)