Skip to main content

Crash

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 112 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Wish List #45113
    Crash
    Member

Ei tea..isiklikult mind need küll ei sega, muidu tavaliselt sellistes kohtades kiri “Loading”, miks siis siin ei võiks olla, et “Tänud, päringule leitud vasted” ?Imelik oleks ka, kui oleks see aeg lihtsalt tühi leht ju?

in reply to: Loe Oti kohta, tänases Eesti Ekspressis ! #45109
    Crash
    Member

Täpselt ei tea aga minu meelest ei saagi kohe netist lugeda ju..mingi aja möödudes tuleb alles netti, muidu keegi ei ostakski lehte ju kui saaks kohe netist ka lugeda.

in reply to: Loe Oti kohta, tänases Eesti Ekspressis ! #45103
    Crash
    Member

Teema on EESTI EKSPRESS – see on ajaleht mis ilmub neljapäeval, niiet võid ajalehe kioskist leida..

in reply to: süsivesikud #45099
    Crash
    Member

Pakun, et see ikka maitseasi…kellele meeldib Arcticuga ja kellele mitte.Mulle iseenesest Arcticuga segatult eriti ei meeldi, tekib selline natuke mõru või kirbe kõrvalmaitse.Ise segan proteiini dextrose ja veega- dextrose annab magusa maitse ja pole häda midagi.

in reply to: Koolis #45081
    Crash
    Member

Mul ka sama probleem.Aga kooli saab kaasa võtta:jogurtit, proteiini-sheike, energiabatoonikesi, sai kuhu paned peale tuunikala ja selle peale veel juustu, karp kodujuustu jm valgurikast toitu mida poest leiad ja koolis võimalik süüa on.

in reply to: Kas kreatiini kõrvale on kasulik võtta proteiini? #45078
    Crash
    Member

Proteiini ikka koguaeg ja kreatiini ka kuuridena teha..kreatiini kohta on siin foorumis päris palju infi.Aga ikka mõlemat võid kasutada samal ajal.

in reply to: mida süüa peale trenni? #45073
    Crash
    Member

Proteka hind tuleb jah sama välja kui osta mingit tuunikala või kohopiima…võibolla, et protekas isegi odavam.Aga mugavuselt jälle sheik teha on palju lihtsam kui riietusruumis kohupiima sisse ajada.Whey8100 ühe sheigi hind oli vist kuskil 9 EEKi+ dextroset ka natuke.

in reply to: leib #45072
    Crash
    Member

Oleneb päevast ikka..mida põhitoiduks jne..supiga läheb ikka paar viilu leiba, mõni päev ei söö jälle üldse.

in reply to: trennist #45056
    Crash
    Member

Kui ikka muud trenni teed siis jah väga palju ei kaota…jõu poolest jääd küll natuke nõrgemaks aga kui uuuesti 2 kuu pärast jõusaaliga alustad, siis tuled vanale tasandile üsna ruttu tagasi.

in reply to: proteein no1 #45000
    Crash
    Member

Miks sa selle kodus pead valmis tegema?Ikka peale trenni lähed lased proteiinile vett peale ja sheigid ära..

in reply to: 2 küsimust #44934
    Crash
    Member

Võid teha küll nii et E,K,R trenn ja siis T,N,L,P on vabad.Siis ise vaatad millal, nt. näd.vahetustel teed aeroobset.Kavasse peaksid sisse tooma ka triitsepsi.

in reply to: algaja kava #44927
    Crash
    Member

Ühes seerias vähem kordusi ja raskema kaaluga arendab jõudu ja lihase suurust..vähem kordusi ja väiksema kaaluga siis vastupidavust.

Vahed kahel seerial kuskil 1,5-2 minti..niisama istuda vist pole mõtet..tavaliselt jalutan ringi ja lõdvestan lihaseid.

in reply to: favourite exercise #44926
    Crash
    Member

Meeldib biitc. hantlitega, triits.

Kõige rõvedam minujaoks kindlalt jalapress.

in reply to: Algaja treeningkava #44908
    Crash
    Member

Kui hilja sul ikka kool lõppeda saab?Mina saan igapäev koolist lahti 16.05 v.a kolmapäev, siis saan 17.45

in reply to: süsivesikud #44882
    Crash
    Member

Mis mõttes rikub proteiini maitse ära? Kas keegi siis naudib paljast proteiini maitset?Mina kasutan Whey8100 ja lisan sellele Trauben Zuckerit, see teeb kogu sheigi lihtsalt magusaks nagu suhkur ikka.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 112 total)