Skip to main content

Crash

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 112 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Pulber #46183
    Crash
    Member

Shake peale trenni…ehk siis, et võtad peale trenni tegemist oma sheikeri, kuhu on sisse pandud proteiini/kreatiini või midaiganes ja valad sinna vee peale, loksutad nac aega ja seejärel jood selle ära.

in reply to: sinu rasvaprotsent? #46143
    Crash
    Member

No mul on kõhulihas väljas ja rasvaprotsenti näitas see aparaat viimati 9.3%

in reply to: Millise vahega #46141
    Crash
    Member

Kuskil 1,5- 2 minti peaks vahe olema

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #46140
    Crash
    Member

188, 75, 18a

in reply to: sinu rasvaprotsent? #46034
    Crash
    Member

No minul näitas see aparaat esimest korda dets. algul 5,9% ja nüüd jaanuari keskel 9,3%.Kehakaalu on küll 2 kg juurde tulnud aga peeglisse vaadates ei ütleks küll, et rasva arvelt.Pikkus 188 ja kaal 75.Suht kahtlane aparaat minuarust, eks vaatab mis ta järgmisel korral näitab.

in reply to: Mis tööd Kulturistid teevad? #45311
    Crash
    Member

8 tundi oli vist kui ma ei eksi..saaks ikka sättida nii, et tuleb 8 tundi täis aga pole sellist harjumust, tavaliselt ikka nac peale 12 magama ja 7.20 üles

in reply to: mure #45310
    Crash
    Member

Võibolla ei saand ma ise aru aga…kas kogu su trenn seisnebki ainult venituses, jalapressis, rinnalt surumises ja kõhulihastes???Siis loogiline, et midagi juurde ei tule, pead ikka korraliku kava tegema ja selle järgi hakkama trenni tegema- kõik lihaseid.3×10 52 kiloga ikka vähe ju, peaksid tegema mitu seeriat ja kaalu tõstma seeriate kaupa.Vaata algajate kava esilehelt.

in reply to: Kreatiin/proteiin pluss fatburning/shaping??? #45245
    Crash
    Member

Kes seda last hoiab seeaeg?Seda kuulen küll esimest korda, võibolla sul veab ja saad mõne administraatoriga jutule aga väga kahtlen selles..

in reply to: Kreatiin/proteiin pluss fatburning/shaping??? #45241
    Crash
    Member

Sellega jah ikka suht puusse pandud.

in reply to: Koolis #45219
    Crash
    Member

Seda kindlasti

in reply to: 2 küsimust #45213
    Crash
    Member

See esimene pilt, suure biitsepsi ja triitsepsiga on ikka väga rõve…aga jah..ega suurt ohtu veel pole sinnani jõudmiseks

in reply to: kreatiin #45187
    Crash
    Member

Viinamarjamahlaga ka ei lahustu v?Sellega pidi muidu hea võtta olema, et saad süsikaid kah..laadimisperioodil on jah 4*5 g päevas ja peale laadimiskuuri on 1*5g päevas…igalpool on erinev jutt ka, niiet olen ka lugenud, et peale laadimiskuuri 2*5g päevas..täpselt ei teagi nüüd..

in reply to: 2 küsimust #45186
    Crash
    Member

Rääkides proportsioonidest siis http://www.chadnicholls.net/forums/showthread.php?t=22375

See on jalatrenni vahele jätnud..

http://www.chadnicholls.net/forums/showthread.php?t=22387

in reply to: rind #45185
    Crash
    Member

Pead ise proovima, et kuidas tunne on..mina teen kord nädalas rinda.

in reply to: Rinna – ja kõhulihased kodus ilma abivahendita. #45184
    Crash
    Member

Kõhul võid seeriaid ikka mingi 3 teha, oleneb ka sellest, et mitut erinevat harjutust teha saad.Kui näiteks 2 erinevat harjutust siis mõlemas 3 seeriat ja kordusi kuskil 15-20(viimasel seerial nii palju, kui jaksad).Kõhule võid kordusi teha rohkem kui teistele lihastele.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 112 total)