Crash
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Crash
MemberFitnessi naised on ikka seksikad jah..
Crash
MemberEks ta seisab ikka aga siis ei saa sa kunagi kindel olla, et see vahekord seal õige on ja kõik ühtlaselt jaotunud on.
Crash
MemberJah, alustad selle surumisega mis sealt tööriistade alt saad ja pärast teed mingid venitavad harjutused.
Crash
MemberMis hindadega mujal klubides on jõusaal + ujula + kogu aeroobika/spinningu krempel kokku alla 1000 krooni kuus?Reval Sport 8000.- aasta
Crash
Member1) peaaegu 2 kg
2) kestis kuu aega
3) ei lisandunud
Crash
MemberJärjepidevalt trenni, korralikult süüa ja puhata, kõige kohta leiad siit foorumist kindlasti palju abi.
Crash
MemberEsiteks peaksid sööma 4-5 korda päevas , mitte 2.Hommikul ärgates peaksid kohe sööma, siis peale trenni ka kindlasti ja miks sa sööd ööseks endale süsivesikuid sisse?See läheb ju rasvaks!
Crash
MemberTegelikult on asi hoopis süsivesikute taga, mitte rasvade.Häid rasvu peab keha ikka saama, samuti ka süsivesikuid aga piiratud kogustes(eriti õhtusel ajal).
Crash
MemberJooksmine, kiirkõnd, ujumine, rattasõit , aerutamine jne.
Crash
MemberKas sul siis laevas jõusaali pole?Kui ei ole, siis oled ilmselt väiksel laeval, seal kus mina olin oli küll ikka päris hea jõusaal, kõiki lihaseid sai treenida.
Crash
MemberMul jääb tavaliselt kuskil tund aega vahet.
Crash
MemberMingi Kalmuse treeningvideo oli müügil Kaubamaja spordiosakonnas, seal kus aeroobika ja jõusaali stuff on.
Crash
MemberSellepärast ongi peale trenni soovitatav teha veega ja õhtul kui tahad enne magamaminekut võtta siis tee piimaga.
Crash
MemberLihtsalt ei maitse..ei lähe alla, käib suus ringi ja alla neelata ei saa..ainult kui on täitsa tailiha siis vahel saslõkki.
Crash
MemberKindad ehk ei ole jah nii tähtsad aga ma tahaks näha kuidas sa näiteks trapetsit suurema kaaluga ilma rihmadeta teed.Lõpuks näpud lihtsalt ei jaksa enam hoida.
-
AutorPostitused