Crash
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Crash
MemberEndal oli sama nali. Läbisin komisjoni 29.05.09 ja pandi piirangutega (südame arütmia), oktoobris helistati ja öeldi, et mingi määrustiku muutus ja pean uuesti arstliku läbima. Läbisin siis uuesti ning võeti piirangud maha. Aga nendest piirangutest on siin nagunii savi..
Ehk oskab keegi sellise asja kohta nõu anda/kommenteerida:Ülikooli tõttu sai ajateenistus 2011. aastani (vähemalt selle ajani, ei tea kas nad mind täpselt siis kutsuvad) edasi lükatud.
Eelmine suvi oli aga ikkagi vaja arstlikus komisjonis ära käia ning mind kuulutati piirangutega kõlblikuks. Sain isegi ilusa pabertõendi selle kohta.
Nüüd aga tuli koju uus arstliku komisjoni kutse mis nagu üldse ei tunnista seda et mul on see kadalipp juba läbitud. Raskemaks teeb asja veel fakt et kutsel märgitud kuupäeval asun ma kodumaast kaugel ning teen üht eksamit.
Igal juhul, kas keegi oskab öelda mis võiks põhjustada sellist teistkordset kutset, oletades et tegemist pole mingi sekretäri näpukaga?
Otseloomulikult uurin ma ka ametlike kanalite kaudu otse KRAlt mis värk on aga ehk oskab siin keegi kommenteerida.
EDIT: Tuleb välja et on muudetud mingeid määruseid mis täpsustavad kes on kõlblik sõjaväe jaoks ja kes mitte ning selle tõttu on mul vaja komisjon uuesti läbida. Oskab ehk keegi öelda mida täpsemalt seal siis muudeti et need kes eelmine aasta kõlbasid on vaja uuesti üle vaadata?
Crash
MemberEi saa siis korralikult süüa ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõunal ja õhtul saab, hommikuti on mõtetu lurr. Pigem pidasin ma silmas seda, et ainult söögi ja elamise pärast 11 kuud siin veeta – no thanks.. Hea meelega käiks tööl ja elaks normaalset elu tsiviiilis.
Crash
MemberJa kui muid plusse ei leia, siis mõtle, et saad riigi kulul 11 kuud süüa ja olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsiviilis võid Sa ju nii mõelda, siin aga muudad oma arvamust kiirelt.
Crash
MemberEi ole vahipat, Merevägi hoopiski…
Crash
MemberMa siis hetkel teenistuses, tulin 04.01.10. Nüüdseks noorteaeg seljataga ja passimist on nii palju, et ise ka ei usu. Päeval kell 16.30 hakkab vaba aeg ja sellega ei ole siin midagi peale hakata. Käid jõusaalis ära ja vahid õhtu otsa filme – “väljaõpe”. Selle niiöelda väljaõppe, mis me siit saame, oleks võinud esimese 3 kuuga ära anda ning meid reservi saata.
Täielik ajaraisk!
Edu neile, kes 70 päeva pärast tulevad!
Crash
MemberReval-Spordi sisekorraeeskirjades on samuti kirjas, et paljajalu ei tohi jõusaalis viibida. Ikka tuleb ette, kui “härjad” lasevad paljajalu ringi..
Crash
MemberOtt
Crash
MemberKoguaeg ikka, mitte ainult trennipäevadel.Et areneda, peab keha koguaeg valku ja kreatiini saama.
Crash
MemberNo kui keegi ei tee mingit pikka kokkuvõtet võistlustest, siis pole tõesti midagi üles panna aga ka paarirealine austusavaldus ei käiks ju üle jõu.Tegemist oli ju ikkagi väga suure saavutusega.
Crash
MemberSama mis sellel pildil oli, ongi T-kang.
Crash
MemberEt suureks saada…enesekindlust annab ka kõvasti juurde!
Crash
MemberMul ka sõrmed raksuvad koguaeg, põlved harva aga siiski.Peale seda, kui raksu ära teed, siis on tuntav vahe selles, et näpud liiguvad kohe paremini…nagu suurem liigutamis ala(raadius) vms..
Crash
MemberJa saunas käies higistad sa kehast vett välja, sellepärast sul kaal langebki.Pärast aga juues su kaal jällegi taastub.
Crash
MemberIkka 3 seeriat ühte harjutust, siis lähed järgmise harjutuse juurde jne..Algul üks lihasgrupp kõik harjutused läbi ja siis võtad järgmise lihasgrupi.
Crash
MemberTallinn, Revalis.
-
AutorPostitused