cows
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cows
MemberSuitsetamise mahajätmise puhul ongi nii et tekib hull nälg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul endal enamvähem samamoodi aga mul saab varsti kuu täis ja sõõgi nälg jääb kah vaikselt väiksemaks 
cows
MemberAga kas enne trenni on kah mõtekas valk+kretiin kokku segada või võtta ainult kretiini ?!
cows
MemberOlen kuulnud et üle kuu ei ole soovitatav järjest võtta
cows
MemberSiis ei tohiks vist liha,muna,kala ja palju teisi asju kah mitte süüa,sest sa saad nendest kah ju valku ja järelikult oleme me kõik paksud
cows
MemberÜkspäev ühes netiportaalis just üks vend ütles, et ta ei kasuta toitulisandeid, sest kui nende söömine lõpetada, läheb inimene paksuks.
Siis ei tohiks vist liha,muna,kala ja palju teisi asju kah mitte süüa
cows
MemberNeed ei ole tõesti enam ültsegi mitte naiste moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
cows
MemberTarts kahjuks pole need annelinnas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kivilinna gümn oma on väga vana ja mõtetu,niiet sinna sul ei soovitaks minna 
cows
Membercows
MemberSiis saad vast isegi lahti aga see võtab palju aega ja tuleb teha kõvasti trenni
cows
MemberLoogiline ju et ei ole võmalik kui ja jood õlut
cows
MemberKas laadimisfaasis tuleb võtta 4x5g või 3x5g?
cows
MemberSee oleneb ka palju sellest kui pikka aega järjest sa valku oled tarbinud

Ühe aastaga ei tohiks väga hullu olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
MemberLihas peaks minema lihtsalt lõdvemaks,kuna kui käid jõusaalis siis lihased pingunevad ja suuurenevad aga kui jätad poole siis võib nii juhtuda et lihased lihtsalt lähevad mingil määral lõdvemaks
cows
MemberMa ei tea ma ükskord vahetasin peale trenni käisin pesemas ära topisin end riidesse ja hakkasin koju minema,aga jõusaalist välja minnes nägin kuidas üks jorss jalapressi koos raskustega minema lohistas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″