cows
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cows
MemberSee on jõhker treening
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
Memberema Sul rauskab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teadsa ma ilma treeneritagi hakkama saanud ja päris hästi niiet ära ületähtsusta seda eks
krt egomaniakk

Ise kah algusest peale põhimõtteliselt ilma treeneri abita,ja kõik on okei

cows
MemberArengu peetus,trenni teinud aasta ja arenemine on lihtsalt nii aeglane et anna olla. Olen proovinud süüa,magada, lugeda igaltpoolt et äkki teen valesti midagi aga ei leia lahendust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumisega pole probleeme?
cows
MemberSee saab olema naljakas

cows
MemberEndal sama kava ja siiamaani tõõtab täiesti hästi,aga eks näis mis edasi saab

Aga seda et rinna päeval triips ja biits on täitsa normaalne,aga jah nagu eespool juba mainitud 1x nädalas peaks täitsa piisama

cows
MemberNagu Päevalehes oli artikkel “Enne kaob Eesti kui pronkssõdur”Keda kotib see sõdur,lasku õhku see või viigu venemaale vms

Ise viiks selle heameelega emexisse

cows
MemberMulle meeldib seda rolleriga teha
cows
MemberTäna oli mul selline juhtum, et keegi oli meeste riietusruumis mu kapi lahti tõmmanud
Oli kyll vilets kapp aga lootsin, et ehk peab vastu. Aga näed keegi oli j6udnud lahti tõmmata. Ära oli viidud mingi 200 krooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa aru kuidas saab spordiklubi riietusruumis niimoodi röövida ja vargil käia

Selline asi on rõve ja ajab närvi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellised vennad tuleks metsa viia
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
MemberVääga valusad
cows
MemberJõhker
cows
MemberSuitsetamine ja jõusaal on nagu autol vajutada gaasi ja pidurit üheaegselt, mootor jõurab ja auto isegi liigub aga ühel hetkel ütleb mootor üles. Kui mootor on uus, siis on katki minekuni veel aega. Elu aga näitab ,et aastatega on suitsu maha jätta järjest raskem, tervis sellest aga paremaks kindlasti ei lähe.Nii ,et kui praegu ennast ei sega, siis lase käia ainult ,et mida edasi, seda raskem on. Aga see on iga inimese enda valik, nii ,et võta või jäta
Mootor on su süda ja suits pidur
cows
MemberSelliseks küll ei taha kunagi saada ja ega saa kah aga nii suured lihased teevad inimese koledaks
Tema suguseid on vähe ja see tekitabgi inimestes seda et nad arvavad et suured lihased on koledad,aga arvan et kui sina oleks selline siis oleks sa rahul selliste lihastega
(aga nagu ma aru saan sulle meeldivad “väiksed lihased”)igalühel muidugi oma arvamus ja selle vastu ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
MemberSuitsetamine lihtsalt ei sobi kokku jõusaaliga
(see on minuarvamus)Aga vaevalt et ta just lihase kasvu kinni hoiab aga sa jõuad lihtsalt vähem

Ise jätsin suitsetamise maha kui jõusaali hakkasin tõsiselt võtma,ja ütlen kõigile ilma suitsuta on hirmus hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Algul kui sutsetamise maha jätsin siis sõin kah nagu loom,aga teatud aja mõõdudes see kaob nagu nikotiininälg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ja suits on mõtetu !!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
MemberMina oma jalga sinna ei tõsta enam…..Mis siis juhtus et enam sinna minna ei taha?
cows
Memberkasv kinni ei tohiks jääda..aga samas, liiga noorelt ei tohiks intensiivselt jõusaali teha. oleneb täiesti, kui vana sa oled..kui sa 18 pole, siis pole eriti mõtet massi tegema hakata, sest seda lihtsalt ei tule.
Kust sa sellist asja kuulnud oled?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puhas bullshit ärge kuulake mida ta räägib
AutorPostitused