cows
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cows
MemberKüsiksin, et kas toidu kõrvale on hea piima juua? Olen ise kuskilt kuulnud, parem klaas mahla.Piim peaks nagu väga hea toidu kõrvale olema ?
Endale küll meeldib ja joon päevas ikka väga palju piima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
MemberMulle meeldib igastahes, aga ma ei tea võibolla on need FAST’i omad paremad, pole proovinud neid.Aga peaasi on see et mõjuks;)
Mõjub hästi seljuhul siis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> polegi proovinud seda,aga korra käis mõte läbi tellida,hind on küll maru odav ja siis panebki mõtema et kas on tõesti sellise raha eest miskit head see toode?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
MemberOn see massFX hea toooode üldse ?
MemberSuured tänud teile kõigile
MemberJood liiga vähe vett?Endaarust vett saab ikka normaalselt joodud,eriti trennipäevadel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ennast paneb kaa mõtlema et millest sihuke asi

cows
MemberMul just sihuke tunne et mul valgu kasutamisega tõmbab just kõhu kinni mitte lahti

Keegi oskab midagi sellise asja kohta õelda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jään hoolega igasugu vastuseid ootamacows
MemberMa näiteks tavalist jõutõmmet eriti teha ei saa, sest alaselg hakkab kohe tunda andma.. Alaselg üldse probleemne ja väga suurt koormust ei kannata.Sumot seevastu saab aga väga edukalt teha. On neil mingit erilist muud vahet ka peale liikumistrajektoori pikkusele?
Mul sama probleem niisamagi lihtsaid seljaharjutusi tehes hakkab alaselg valutama
Seljuhul kui sul samaprobleem ja sumot tehes alaselg ei valuta siis soovks minagi teada mis vahe sellel sumol ja tavalisel jõutõmbel on ?
MemberSuur tänud teile,ootan veel igasugu soovitusi
MemberMina ei soovita vaid nõuan, kuna sellise valu tekkimine pikemat aega ja teatud põlve nurgast võib viidata ka millegile tõsisemale. Mida varem saadakse jaole, seda parem sinu sportimis karjääri jätkumisele tulevikus!Aga millisi arsti poole tuleks põõrduda?Spordiarsti juures ma käisin ja tema soovitas võtta glükoosamiini,muud midagi
cows
MemberMa siin ka mõtlen ja imestan, et kes need inimesed on, kes tänapäevase eesti haridussüsteemi (ja muu) juures sellele filmile subtiitreid vajavad… kõik käite prantsuse lütseumis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Lihtsalt on kuidagi imelik vaadata filmi subtiitrite järgi,harjumus on selline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidugi kui tahaks saaks ka ilma hakkama.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
Membera mul on DVD-rip olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul kah film arvuits olemas aga subtiitreid oleks vaja

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
Memberma Tallinna inimene, pane msn ja võta ühendust või siis saada siitkaudu PM
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OSKad äkki õelda kus subtiitreid sellele filmile saada?

cows
MemberKeegi oskaks õelda kust sellele filmile subtiitreid saaks?
cows
MemberSee kevad on juba võimas (Y)
Ja jutujärgi pidi tulema suvi eriti võimas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
cows
MemberKeegi oskab BioTech Crea Force kohta midagi õelda?Kui keegi seda kasutanud võiks mulle õelda kuidas seda kasutada ja millised on olnud tulemused

AutorPostitused