cows
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cows
MemberTere Kaido!
Kui oleks võimalik Sooviks ka seda edasijõudnute kava, trenni teen 4x nädalas.
Meil: kristjan177@hotmail.com
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
MemberLoe mõttega ja rahulikult.siin olid ainult mingid protsendid ja need ei ütle mulle tõesti midagi. Sorry vbl ma tõesti liiga lolll
cows
MemberKui aus olla siis ma ei saanud siit lehelt ikka teada mis peaks olema pulsisagedus treeningul et tervisele liiga ei teeks,äkki keegi targem oskab mulle seda õelda?
cows
MemberSai kaa nüüd pullss ära möödetud, treeningu ajal oli keskmine umebes 100-130 vahepeal. Vahetult peale kangi surumist lõi pulss 220 peale on see norm ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enne treeningut kõikus ta umbes 70-90 vahepeal , oskab keegi targem õelda on see normaalne?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
MemberMitu korda nädalas targemad inimesed saunas soovitavad käiia siis ? endale meeldib küll peale igat trenni veits aega lavapeal istuda, aga ei ole see tõesti siis tervisele hea? Vee kohapealt endal läheb ka mingi liiter kindlasti aga oleneb muidugi ka trennist.Kui janu on siis ikka joon vett
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=bF55PvI3e8o…layer_embedded#
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cows
Memberminuarust kaa massilisajad mõttetud,olen ise kasutanud ja mingit massi nendega küll nüüd saavutanud pole
cows
MemberArvan, et teemaalgataja soovib lugupeetud foorumlasi lihtsalt lollitada. Lühidalt – libateema!Seda mõtlesin minagi
“> aga noh igaljuhul tuli tal see küllatki hästi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peaaegu oleks teeninud omale tasuta lõuna äkkki ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
cows
MemberMina ei saaa aru,ma söön päevas ikka vägapalju ei jõuakski neid kordasid kirja panna,üldiselt söön lihatooteid ja kartuleid,ühesõnaga korralike praade :DPiima ja munatooteid söön kaa ikka vägapalju + kohupiima jne . Aga ülekaalus pole kuidagi ega midagi ja trennis kaa areng on normaalne isegi rahule olen jäänud arenguga
seda tahangi teada et mis see ongi korralik toitumine kui sööd niipalju kui tahad ja tervislikke sööke? ma lihtsalt ei suudaks mingi päevas kõigelt 3 söögikorda teha :Smulle ongi see arusaamatuks jäänud,et kui tahad massi saada siis sööd palju võimalik ja kui kaalu alandada siis pead nendest söögikordadest ja asjadest kinni hoidma?cows
Membermul on samamooodi jama alaseljaga,vahest valutab ikka päris nobedalt ja kui trennis seljapäev on ja alaseljaharjutused saavad tehtud siis jällegi paariks päevaks kõik okei
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> huvitav kas see võib olla sellest tingitud et liiga vähe on alaselga treenitud vms ? kuigi viimaselajal olen päris palju alaselga tegema hakanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oskab äkki keegi õelda millest see võib olla tingitud?cows
MemberTargem osta omal soovil valku ja siis sinna viinamarjasuhkru(40kr/kg) topelt juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja teebki sama välja mis need massilisajad

Seda külll,minuarust kaa ega need massilisajad nüüd midagi head küll pole,vähemalt endal sihuke mulje jäänud

Aga see valk mis eelnevalt siin teemad oli see 185 kr see kah kuidagi maru imelik v mis ?
cows
MemberMõlemad ikka massilisajad vast:)70% süsivesikuid ja vaid 14% valke. Seal määratud üks portsjon jääb küll vist väikseks, sisaldab ainult 7g valku
cows
Memberhttp://www.powerman.ee/index.php?go=produc…&act_pr=297 Või siis see huvitav kas need ikka erinevad asjad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või lihtsalt üks massilisajaks tembeltatud ja teine valguks,kuigi üksja sama asi 
cows
MemberHuvitav miis see endast kujutab http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…&act_pr=297
Tundub kah igati soodne