Corrosion
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Corrosion
MemberMis teil Ryani vastu on??
Corrosion
MemberSelle metoodikaga sai mõnda aega tagasi minu 16-aastane vend kuu ajaga lõuatõmbemaksimumi ÜHELT 15nele ja mina kolme nädalaga VIIELT kahekümnele.Tohoh, mul läheb saalis 3-s kuu ja ka ikka vähemalt 4X nädalas seeriate kaupa lõuga tõmmatud, pluss plokil ette ja kukla taha. Ennem praktiliselt üldse ei jõudnud, nüüd pealthaardega tuleb 10 ja kukla taha tuleb isegi kergemalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Andekad vennad siin siis.Corrosion
MemberSee küll minu meelest humoorikas polnud. Ja mis sul Tanki vastu on?Ma ei tea kas sa oled jõusaalis lihased ajude vastu vahetanud või on lihtsalt tekstist arusaamisega raskusi? Point ongi selles, et Tanki vastu ei ole mul midagi. Respekt neile, kes ka reaalselt midagi teevad või saavutavad.
Corrosion
MemberEi tea küll Jokeri-Tanki suhteid aga video tekitas minus vastakaid arvamusi. Ühelt poolt on ju vägagi humoorikas, teisalt on see ju teise inimese mõnitamine? Näo monteerimine oli üsnagi labane ja nii mõnigi inimene tahaks teada, kust antud filmimaterjal pärit on?
Ühe variandina võib pakkuda koduvideot, sest tänapäeval on kõigil need väiksed videocämmid olemas ja pole mingi probleem oma seiklusi naistega või siis antud juhul ka meestega(!) netti ülesse lasta. Jokeril pidid küll head liinid olema nightmanis, sest ükski endast lugupidav hetero meeskodanik ei oleks koos temaga sellisel “pihusessioonil” osalenud. Ilmselt ei saanud peaosaline filmi lõpus väita, et tal Jällegi on tühjad pihud..
Lõpetuseks võib vaid jõudu soovida!
Corrosion
Memberlepsik on rattasõidult kulturismile üle läind v?
Corrosion
MemberNo ploki peal allatõmbeid ette, ma teen ntks 50 kiloga 3X8. Mõni päev teen ka kukla taha, lisaks tavaline lõuatõmme. Jutt käb siis käed väljapoole lõugadest.
Corrosion
Membersorry aga minu puhul pole kätekõverdused aidanud kunagi lõuga tõmmata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõne aja eest suutsin teha u 50 kätekat ja max 3 lõuga, nüüd olen treeninud selga ja mingi 10 tuleb ära.
Corrosion
MemberMul läks pilt taskusse järgmisel päeval peale rattaga tartusse ja tagasi sõitmist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olin parajasti bussis ja rippusin nö toru küljes kui järsku heli kadus ja silme eest läks mustaks. Kobisin kuidagi õue õhu kätte ja normaalne olek taastus.Corrosion
MemberMul näiteks täna surumisel hakkas parem ranne valutama, ei saa suruda, liiga valus on
Corrosion
MemberPalju õnne, et sa Kirsipuuga kaks korda sõitmas oled käinud. Arvatavasti Tartu rattarallil
Corrosion
MemberNo aga kas protekat võib tarbida ka mingi 3-4 h hiljem peale kokku segamist?
Paki peal on kirjas et kohe tarbida aga kui oluline see on? Selles mõttes et koolis tahaks võtta aga samas ei tahaks hakata seal seda kokku segama.
Corrosion
Memberpoiss ära aja sodi:D kirsipuu elabki talvel jõusaalisKust sa seda võtad? Kas ta rääkis seda sulle? Olen 2x taga koos sõitmas käind aga see selleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Talvel saab soojas kliimas ka ju sõita või mahedalt jahedatel Prantsusmaa teedel.Corrosion
MemberLoe ja imesta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga omal alal on nad teist igal juhul üle. Spetsiifiliste alade puhul pole tõesti vaja lõuatõmbamist, uskuge mind.Ega Nt J.Kirsipuu ka jõuaalis ei käi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Corrosion
MemberRattaga tõuse sõites peaksid ka reie pealsed lihased tublisti vatti saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mul on ntks just rattasõidust põlved suht läbi. Tunda annab just 200 km piirimail, seda siis mööda tasast maanteed. Ehk siis No sports!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Corrosion
MemberIgasugune liigutamine teeb tugevaks. Hea nipp jalgade tugevust testida on ühe jala peal kükke teha. Proovige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise saan mingi 15 -20 maxAutorPostitused