Corrosion
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Corrosion
Membermehel stiili jagub
Corrosion
MemberKäi iga päev 3X mäkis ja näed et hakkad kasvama:DKui see ka ei tööta on suht kehvad lood. Ise just väldin rasvu ja liigeseid sysikaid ja kaalu tuleb ikkagi juurde, osaliselt kindlasti ka rasva aga see on paratamatu.
Vot nii on lood siinpool sood.
Corrosion
MemberOma eesti puhkuse ajal kaisin Revalis ja sinna ma enam tagasi ei lahe!!! Osadel hantlitel pidi kalu arvama w6i siis paar minutit mööda saali tagasi otsima, kaldpingid olid ikka yli si…ad! S6ber kes kaasas oli oleks peaaegu t6siselt viga saanud,troside kylge kinnitatavad vidinad olid wist leitud ming ekspeditsiooni kaigus raudaja j6usaali
,Omalt poolt lisaks, et saun töötab järjest harvemini, föön ei tööta korralikult, mis minu paruka juures on suht oluline
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kappe ei jätku, dushikas ajab üle, pidev juustuhais saunas. Aga noh jah.Corrosion
MemberOled juba proovinud lisa raskusega?!?Ei ole aga kuhu ja mismoodi ma selle lisaraskuse kinnitan?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Corrosion
Membernjah, viimasel ajal teen triitsa pumpa 3×10 ja lasen piisavalt alla, et oleks koormav, ent miskipärast tundub et vaikselt hakkab see harjutus kergeks jääma. Peaks rohkem seeriaid tegema?
Corrosion
MemberEKA-VK
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Corrosion
Member150ga olen yhele jalale seeriaid teind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rattas6it annab muidugi mingi eelise.Corrosion
Membervähese viina viga:P
Corrosion
Memberet ma olen halvaks eeskujuks teistele, eriti noorteleMassist erinemisel on alati hind, olgugi siis et kõrge. Aga hea vaheldus tüüpilistele igavatele treeningvideotele.
Corrosion
MemberJa jalgrattaga suudan laugel teel 66 km/h sõita (lühikese lõigu loomulikult). See polnd absoluutne max, varu oli ka.Nii, mis rattaga? Kus teelõigul, vastu, tagantuul? Petacchi rekord peaks olema 72 km/h, nii et jah..
Corrosion
Memberminuarust ka rattasõit on nedest kõige parem põlvedele ….ärge vaielge Oldmaniga (ma arvan et ta on meist kõikidest mitukorda targem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Jaa eriti regulaarselt crashides.
Corrosion
MemberVaikselt liigun saali suunas
koristaja end trepil ruunab.
Kõik tundub endine ning sama
päevamuredest on täitsa kama
Kougin rahataskust kaardi ning naeratades
möödun lauast, kus endiselt valvel sama tädi
ning raskest päevast vaim täitsa läbi.
Jõuan üles ja ka alla,
ent vahepeal päästan kapi uksed valla.
Dress seljas ja vaim valmis
terendab mu silme ees trenn
tõsine, mitte nagu mõnes laulusalmis
Seal avaras ruumis, kus unustan mured
vaid kangi käes hoides vaikselt suren.
Jah nii hea ja õnnis on see tunne, nimelt
valdab see ka lihtsurelikke, mitte ainult
jõuka kunne.
Aeg on sealmaal, kus lõpeb treening
käe peal jämedaks on pundund veenid
sammud sean ma ülespoole, sinna
kuhu näitavad nooled.
Lõppenud on üks periood
mõtted lendavad eemal,
kaugel taamal ,kus terenduvad sood
Jah kas tõesti juba magan ja see on vaid uni?
Ning seniks kuni, saabub uus päev,
eelmisest trennist vaid und näen…
roostepoiss:P
Siuksed mõtted valdavad mind kui saali külastan..
Corrosion
Memberaah, see on suht vara. ma tahaks sel ajal minna trenni just. jama.kuid kas sügisest suletakse hiljem? mis kella paiku siis?
20.30 vms, jalgu saab teha küll ju, kükk ja säär, tallapress ka ning velo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Corrosion
MemberMa pooldan neid uiske mis ei kakerda pirta rattateel jalus alati
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõned sõidavad paaris ja käivad koha käbla kui tagant sõidustiili kohta märkusi teha.Corrosion
Membervanus, pikkus, kaal?
AutorPostitused