Corrosion
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Corrosion
MemberRattasõit teeb jalad suureks.Kõik oleneb intensiivsusest!!!
Ei tee ta midagi suureks, kõik oleneb ka sõidustiilist ja geneetikast. Kui ikka mingi selline “tugevam” isik raskema rauaga kogu aeg kangutab siis jalad saavad suurema koormuse ka.
Või vaadake mägironijaid, kõik väga väiksed mehed ja ka peened jalad. Pealegi jooksmine rikub põlved ära.
Corrosion
MemberMa sõitsin üleeelmine suvi u pool sellest distantsist u 11 h
Corrosion
MemberNo mis siin ikka, kui püksid kogu aeg jalas on pole ju mõtet jalgu teha
Jalad on ju mingi eputajate värk niikuinii 
Corrosion
MemberKui palju kordusi?Olgem ausad ega see väga hea kava ei ole. Kui arvata, et kordused on kuskil 8-12 ja seeriaid 3, siis ei ole imestada, miks arengut ei toimu.
No ma ei tea, asi pole alati kavas vaid muudes iseärasustes. Mina veel hiljuti võtsin siit mingi suht algaja kava ja kõik toimis ilusti. Tehnika, toitumine jne peaksid ka paigas olema.
Aga no ma olen algaja ka veel, mida ma ikka tean.
Corrosion
MemberNo oli ikka vaja.. Ma ei ütleks, et tal nõrgad jalad on, mitte sinna poolegi
Corrosion
MemberNo ma ei tea, ma usun pulbritesse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui mingi hetk pole võimalik süüa, keeran koksi sisse ja kohe hea tunne. Samas vb eks ta paras platseebo ole aga usku peab ju olema….Corrosion
MemberNo kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab
Corrosion
MemberParim koht Velopluss Pärnu maanteel, vana Kalevi hoone kõrval.Kõik on suhteline! Kingade poolest on Hawaii eesrindlikum, GAerne, Sidi, Diadora jne peaks seal saadaval olema. Pealegi ainult kingadest ei piisa, peaks omama veel ka vastavaid clipless pedaale, mida on väga erinevaid tüüpe. Ilma vastavate pedaalideta on kingade efekt pea olematu, kuna jalad ainult suruvad mitte ei tõsta kui jalg on pedaalis lukustatud.
Corrosion
Memberpikkus 175-6 cm , kaal 80 kg
Corrosion
Memberja biitsepsit võib vabalt teha 2 korda nädalas sest ta on nii pisike lihas et taastub ära . mõned kes ei ole väga suure biitsepsiga teevad isegi 3 korda nädalas.mina rõhutan protportsioone
Ei nohjah biitseps saabju nt selga tehes päris suure koormuse, miks peab mingit väikest lihast lambist niiviisi eelisarendama? Pigem teha jalga juurde või selga
“>Corrosion
Member1 siis laheb sul kax kui mitte kolm korda kauem aega(kui yldse mingid muutused toimuvad)!!!!!Suht loogiline jah.
Corrosion
Member.Ja, kindlasti helistasid : ) Huvitav, et ainult Vähile kõik helistavad ja kirjutavad ja paluvad, et ennast igale poole end üles seaks. Kas saab veel edevamaks minna.
klimaks eto net konets zizn
Corrosion
Membermaitsed on väga individuaalsed ja pigem loeb toote toime kui mingi maitse! Gurmaanidele on muud maitsmisobjektid
Corrosion
MemberTriitsale, biitsale annad ikka hullult tuld. Need toetavad lihased, mis saavad niigi juba baasharjutustega koormust. Miks sa neid veel lisaks 2x nädalas läbi teed?Veloka väikses saalis kus ma praegu käin teevad osad tüübid iga päev biitsa ja rinda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks vahepeal säärt ka ja niimoodi vaheldumisi, et seeria biitsa, rind, säär jne. Eks inimene õpib kuni elab.Corrosion
MemberIsiklikust kogemusest võin väita ,et rattasõit võtab sprindikiirust jooksus meeletult maha, jalad oleksid nagu rasked ja tuimad. Aga hea, et Kirsipuul niigi läks, väidetavalt ta ei pidavat eriti jõusaalis käima.
AutorPostitused