Skip to main content

conan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72566
    conan
    Member

Eesti kulturismis valitseb täielik korruptsioon. Alaliit ja amazon team on samamoodi läbi põimunud nagu jalgpallis koondis ja flora…

Siit ka küsimus: Kes, kuidas ja kui tihti määrab selle liidu liikmed, juhataja jne?

in reply to: jõuetu biits #72070
    conan
    Member

Endal täpselt sama jama…teen selja päeval 2 biitsa harjutust lõppu.

Raskus on jõukohane, 5-nda korduseni tuleb väga kergelt ja siis järsku lõppeb jõud paugust otsa. Millest selline jama…et jõud järsult lõppeb?

in reply to: Valu alaseljas #63378
    conan
    Member

Ma olen asendanud jõutõmbe jalapressiga.

Suur pinge tuleb seljale veel Jalgade kõverdamisel kõhuli trenazööril ja Hack-kükkil. Millega soovitate neid asendada ?

in reply to: Valu alaseljas #63365
    conan
    Member

Trenni alguses teen 15 min ratast, siis asun harjutuste kallale. Enne harjutuse sooritamist teen mõned venitused, sirutused. Mingeid eelnevaid soojendusseeriaid ei tee, Kas peaks ? Raskused on igal seerial samad. Kas soojendusseeriad tegemine ja siis raskuse tõstmine igal järgneval seerial võiks aidata?

in reply to: Kiirus? #63172
    conan
    Member

Kiiruse jaoks on vajalik jõud, seepärast suureneb jõu kasvades ka kiirus. Mass ja vastupidavus on teineteist välistavad suurused, aga mitte kiirus ja jõud. Näiteks Bruce Lee oli kiire just sellepärast, et ta oli oma kaalukategooria kohta ka väga tugev.

Aga kuidas suureneb jõud?

lihasmassi suurenedes ?

in reply to: Käte haardeulatus #62919
    conan
    Member

võibolla loll küsimus aga mis see haardeulatus on?

käte siruulatus

in reply to: Hommiku tv #62905
    conan
    Member
    in reply to: Käte haardeulatus #62885
    conan
    Member

Pikkus 177 – haardeulatus 180.

in reply to: Kaela lihased? #62434
    conan
    Member

in reply to: Jõusaalid TalliNNas #62394
    conan
    Member

Hinnad liiga suured

in reply to: Kysimus #62048
    conan
    Member

Kas Telliskivi 51 müüakse ka kaupa erakliendile ?

Ise käisin seal siis vaatamas, robocopi pood asus aiaga piiratud laoplatsil, sisenesin väravast ja kohe ajas mingi känd mu venekeelse sõimuga minema.

Ise huvitatud kauba ostmisest, kust siis veel letilt osta saab. Hetkel pole huvi veel nii suur, aga peagi juba oleks aeg küps proteiini tarvitama hakata.

in reply to: Pildid endast ning võistlusvorm #61757
    conan
    Member

Seda ma mõtlesingi, aga hetkel pole veel pilte tehtud.Et ma proovin võimalikult need pildid siia üles riputada, et saaksite oma hinnangu anda !

Endal samad mõõdud mis sul, huvitav oleks võrrelda

in reply to: Massi suurendamine #60730
    conan
    Member
    in reply to: terakukkel #60654
    conan
    Member

Kõige kasulik pagaritoode on rukkileib

.., mille söömine ei ole soovitatud enne trenni.

in reply to: Jook peale trenni ? #55278
    conan
    Member

Kui eesmärgiks natuke rasva% ka vähendada, siis trenni ajal ei ole mõtet värvilisi jooke manustada. Peale trenni sobivad väga hästi näiteks viljaliha sisaldusega mahlad (viinamari vm 100%-ne)

Eesmärk saada massivseks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)