Skip to main content

CONAN HÄVITAJA

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: M.K.& M.M. persooni galeriis. #31544

Töeliselt vöimas, Tippvormini oleks veel miinus 2kg, kujutage siis teda ette. Eestis ei saa temast enam keegi jagu. Praegu polnud tal vajagi seda miinus kahte, sest need vöistlused ei olnud tema peamine eesmärk.Pakun välja, et poole aasta pärast näete SUPER KALMUS`t. Siis ei suudaks teda enam isegi mina vöita.

in reply to: Küsitlus??? #31434

Kindel see, et KALMUS v?istleb, Olen temaga viimased 10p. koos treeninud ja v?in teile kinnitada, et ta on v. heas vormis—-igatahes ei ole mina teda varem sellisena näinud aga tunnen ma ju teda ammu.

in reply to: lamades surumine #31073

Andreiga n?us. Kuigi passid v?iks ikka korda ajada, milleks muidu reeglid-seadused.

in reply to: Kärakat ka vahest… #31306

Nõus, ega peagi koguaeg jooma, mida harvem seda parem-eriti viina. Aga mind võiks ikkagi mäletada Ott.!?

in reply to: Kärakat ka vahest… #31303

Ärge seda alkoholi värki liiga t?siselt ka v?tke. Tean, et nii Ott kui ka Marek v?tavad vahel napsu, olen isegi nendega koos seda teinud ja se on igati norm, ainult sportlane peab ise teadma millal ja kui palju ta v?ib seda endale lubada. Sama kehtib ka nn. rämpstoidu suhtes.

in reply to: Auhinnarahad meestel? #31232

Kas hr.Fink v?i mis ta nimi on ei sooviks seegi kord endale “äkki” aiatöölisi. Talvel ju vaja lund rookida j.n.e. V?iks ju seegi kord keegi sponsor m?ned tuhhid välja laduda, et auhinna rahasid suurendad . M IS SA KOSTAD ARNOLD?

in reply to: õunaäädikas #31174

Vaata aga isegi võõrkeelt valdad, raudselt pead kandideerima, võit on sinu. Praegune president räägib ju ainult eesti ja vene keelt vist ka saare murrakut. Jõudu ja edu eesti rahvas on sinuga.

in reply to: õunaäädikas #31172

Kaitse ennast pealegi Madis-poiss, jäärapää oled sellegi poolest.Katikene tahtis teada kas aitab, vastasin, et aitab, m?nele inimesele on lihtsalt vaja miskit, et ta tsipa kiiremini eesmärgini j?uaks.?unaäädikas ei ole teps mitte nandroloon ega ka mitte amputeerimine ja pealegi Madis, vaatan, et oled k?va s?naseadija. Minu soovitus sulle, v?iksid järgmistel valimistel Eesti Vabariigi PRESIDENDIKS kandideerida, v?it oleks kindel ja eesti rahval hää kuulata kui oma k?nesid esitad.

in reply to: õunaäädikas #31170

Madis vaene mees, siis on sul ikka p?dur tervis k?ll. Ise olen kasutanud ?unaäädikat v?istlusteks valmistumisel kahel korral, need v?istlused ma v?itsin. Mis ei tähenda seda, et ma teistel kordadel olen kaotanud, on olnud nii v??te kui kaotusi. Aga mis ?-äädikasse puutub siis toimib ta igaljuhul abistavalt, loomulikult koos ?ige dieediga. NB! Soovitan kasutada min-veega, 1kl.-2tl. täit äädikat, 3x päevas enne sööki. Loomulikult ei anna veel olulist tulemust 1näd, aga 1kuu on muutused märgatavad. V?ib kasutada ka kauem. Lisaks sisaldab ?-äädikas ka nii väikeses koguses hulga vitamiine ja min aineid, nii,et kasutage julgelt, seedimise v?ib ära rikkuda ainult liiga kange konsentraadi joomine, ju tahtis Madis kiiret tulemust ja j?i puhast äädikat- v?i mideagi sellist.

in reply to: proteiinid #31015

Unustage need proteiini koksid, õige jook on õlu-soovitavalt Karu 10% või Frederik 12%, alles pärast seda sööge , soovitavalt liha. Ega ma muidu poleks selline välimuselt nagu ma olen.

in reply to: mingine rasvapõletaja #31053

Kautselt on see ju nii küll, nimetatud rasvapõletaja annab organismile kergemini kätteoma rasvatagavarad, mida ta kasutab energia saamiseks, energia paneb meid liikuma so. kangi tõstma ja lihas tulebki rasva asemele. Loomulikult ei tohi unustada õiget toitumist. Nii,et seekord reklaam ei valeta, kuigi ega ei selgita ka kuidas asi toimib.

in reply to: Surumis võistlus #31042

Aitähh!

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)