compu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
compu
Memberõllekõht on auasi
minu probleem see ei ole aga ma tean kuidas kaotada tohutult kilost meeletu kiirusega. võta pik dress millel seest soendatud et kui suvel jalga paned siis hetke pärast tunned et parem oleks palja pepuga kui neid kannaks. lähed siis jooksma jooksed natuke ja oled eraldanud nii palju higi et ei jäksa dressi enam kanda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> parim viis ei tea kuidas tervisele mõjub aga ma ei usu et hullemini kui coca coola ja mingi tobe maiustus. mõistuse piires eda teha ja rasv kaob nii kiiresti et sa soovid seda tagasi . proovitud asicompu
Membereks ma olen proovinud igast soundisid aga tundub et hea muusika mida pore varem kuulnud ja õhutab sind möllule mine ma funksib hästi
aga peaks ise lindistama sellise pika loo mis kestaks terve tunnikese ja oleks umbes selline ->>>“noh nolk jälle ronisid jusaali… no mida sa ###### mölutad liiguta ennast!….. mu vanaema suruba ka suuremaid raskusi…. häbi ei ole? ei no su ema on ka paras ###### mul on tunne et sina ka… su naine näeb väja nagu ahv pikkade juustega. no ###### jälle jokutad rohkem ei suuda…? “
mida sellist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberjah eks kui tervist ei hoia ja jõusalis ennast ära kurnad ega siis haigus kaugel ei ole
compu
Membercompu
Membertuna on pingutust siis kui ise jusaalis rassid
sama hästi ma võin ise lihaseid tööl laua taga istudes pingutada põhimõtteliselt sama. kuangi proovisin ise pingutada voodis vedeleda mingi nädalake tegin nüüd võin teha kõhu tantsu nagu mõni india naine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S gaasid saab välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberma paneks ühele pärcale kokku jala kõhu ja alaselja, kõhtu teeks 3 korda nädalas. ise käin ka 3 korda nädalas ja kui kõike lihasgruppe korra nädalas teha ja korralikult siis ei tule arengust puudu. näiteks esmaspäev triceps ja reedel biitceps on hea teha siis saad mõlemast maksimumi välja pigistada, muidu võib juhtuda et biitceps on nii läbi ja harjutust tricepsile korralikult sooritada ei ole võimalik jõu puuduse tõtteu
compu
Membermul on kava jõle nõme rind siis biitceps siis triitceps on ühel päeval ja järjest, seda isegi suudab teha kui valida õiged harjutused mis üksteist ei koorma nii hullult
compu
Memberõiga tasakaal tuleks leida naistele on soovitav kerge raskusega ja palju siis trimmib aga ei aja nii musklisse, räägitakse 8-15 kordus on kasvule parim ja sellest juba vastav seeriate arv
compu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea millal see aeg tuleb kui kulturistid hakkavad peenise mõõtmetega vehkima, siis on mul isegi lootus kulturistiks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberbiitceps jääb valusaks ikak väga harva , jõudu tuleb kõvasti juurde
compu
Memberolen näinud kuidas indrek otsus treenib kaela nii et lamab pea üle pingi ääre ja paneb ketta pähe ja hakkab siis pead tõstma ja langetama, kui man üüd õigesti mäletan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberostsin kangi ja hantlid et teha vahest aga kui 3 korda nädalas käid siis ega ikak ei puutu küll neid isegi kui soov on ei taha higiseks ajada, mõniaeg sai näpitud siis tuli õlavigastus ja olin nagu zombi ei saanud kätt tõsta
compu
Memberjärsku sööd valel ajal ja ahnitsed toitu sisse nagu mina
compu
Memberminu hommikune jõusaali treening silitan kõhtu ja biskan ennast pingile pikali, haigutan kästi põhjalikult nii et tunnen kuidas ma lihastega tööd teen, siis tõstan käed paar korda kõhu peale ja alla mis jääb minu soenduseks vahest tundub et see olekski nagu trenn, ja siis läheb asi tõsiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberma veetsin selle riistapuu peal oma lapsepõlve ki igav oli tihtipeale sõitis kaus ära
aga millele see keerutamine siis ka hea on
AutorPostitused