compu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
compu
Membermul on koormus nii suur eta magan 6 tundi päevas kui veab. trennist ja pidudest loobuda ka ei taha ei suuda, olen kokku kukkunud nõrkusest ja tundub et ma olen suht loll ma ei tee aeroobset ajapuuduse tõttu aga jah tundub kui tegema ei hakka siis süda hakkab lööke vahele jätma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberkust teil see raha tuleb, ma vaatan et mõni mees sõidab harleyga minema , olen klienditeenindada õpingute kõrvalt ja ma ei julge mõelda mis saab siis kui ma peaks oam elamise muretsema kust seda raha tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega jah tubndub et elan elu lõpuni ühikates 
compu
Membertee rulli on ka mängitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah eriti ei pressi viimaseid kordusi ma teen selle asemel lisa seeria et areng kaduma ei lähekscompu
Membervaata ebay-sse
Memberega jah ei tea just kuigi palju kaldpingi kasutajaid aga kes kasutab on ikka edu saavutanud
compu
Memberoh piip ärge rääkige mul on selg nii valus et ükski asi pole varem nii valus olnud piimhappest, aga kaif sellegi poolest
compu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 20 korra eest on vähe tegelikutcompu
Memberkui sa mõtlesid näo, kaenla alused karvad ja kubeme karvad siis need aja ära aga teisi pole vist mõttet eriti ajada kui usl rinan peal juuksed ei kasva või midagi
Memberüleval lehe ääres on tööriistad sealt vali harjutustepank ja vajuta oti pepu peale
Memberju sa pingutasid üle? mul on sama jama olnud tegin pausi ja käsi hakkas kasvama jne , trennis käies on isu ikak suurem ju
compu
Member
ega kui aega on ja sõpru pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nali naljaks aga sa üpingutad üle end nii veel oleneb kas kool ja muud sellised asjad on kacompu
Membermis su vererõhk on tavaliselt? mul oli eelviimane kord 70/30 arst küsis kas ma magan ja teen muid toimetusi samal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd on vist vererõhk paremaks läinud see pidavat osade noortega nii olema. ega jah mul sõidab katus ikak pärs tihti trennis, enda soovitus oleks et alusta kergete rattasõitude jooksudega jne. maga välja ja HINGA ÕIGESTIcompu
Memberhea tahtmise puhul vorm püsib seksi kõvasti huvitavades poosides
P.S soovitus omast kogemusest alusta kergema naisega
compu
Memberma vaataks kohe pigem kokkade järgi
compu
Membertra magada magada , tööpäev siis 11,5 tundi + hommikul hoia väikest titat 3-5 tundi töö lõunapaus 30 mintuoit
vabal päeval ajad ka tööasju ja magamisest võid ainult unistada vhaest ei taha süüa ja kuu lõpus on raha otsas ja söögist näed und trenni 3 korda nädalas käia tundun nagu võimatu. suvel saab titest lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis ühikasse ja kui keegi seal peaks minu toitu või trenni segama siis ma löön talle hantli ###### ja ketta pähe kinni. ja kui õpetaja paugub siis saaab rusika maaasiAutorPostitused