compu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
compu
Memberma tegin puhkuse siis mul hakkas muskel kasvama minuarust aga jah jõudu enam ei ole nipalju kui varem
compu
Memberminuarust ergutavad nad meeli ja pärast vürtisemat toitu on mul just isu trenni järele, muidu keeraks magma
compu
Membernjah.. kodused tingimused mulle meeldis et seal on 2 paar sangu et kui ei jaksa täitsa ülesse suruda siis saad madalamatele panna. aga jah ega sellistes tingimustes sul vist treeningkaaslastest puudu ei ole
“>compu
Member
“> mul läheb toitu ikka rõvedalt palju koguaeg on midagi suus. sul lihas ka kasvab kui nii vähe sööd?compu
Membermulle tundub nagu sa tahaksid ennast sellega üle doseerida
??:”> mul sõber rääkis et üks breikar jõi ära 12 red bulli ja süda lõi nii kiiresti et lõpuks haiglas ütles süda ülesse ja oligi kutu
“> ma loodan et sa sellega ei liialdacompu
Memberkas see kraam mõjus ka?
compu
Memberkarm värk tundub et soomes on samad hinnad mis eestis aga jah oleks palkadega siis oleks eesti sportlikke inimesi täis
“>compu
Memberväga huvitav koht kus turu uuringut teha…. nii vähese infoga
compu
Memberbanaan on ajudele hea muide , näide ahvist arenes inimene ja mida ahv sööb ? ma usun et loll sai ka aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberoh jah piim õiget piima maitse on juba meelest ära läinud nüüd juukase ainult värvitud vett ma ei ütleks et see rasvane on
compu
MemberAINUKE ASI MIS MAAKERAL SISALDAB GERMAANIUMIT ON KÜÜSLAUK JA GERMAANIUM ON SÜDAMELE AINUKE SÜDAME LIHASTELE
compu
Memberno ma söön enamasti 4 tüüp asendis, oleks seda aega et ühe kohapeal keskenduda söömisele
compu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> keegi tark on öelnud… ” mis ei tapa teeb tugevaks” 
compu
Membertee ise võtad vana skonniku tõstad pakudele paned tellised kummi külge või midagi saad sellsie velo et tõused lendu
compu
Memberjõle hea küsimus tegelikult… siis kui tunnen et enam venitada pole vaja siis uuesti asja kallale
-
AutorPostitused