compu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
compu
Membersee aparaat on jah mingi jura, eks spordipäevadel on pakutud teha seda asja aga niipalju kui tuttavate pealt näha siis see paneb lampi neid %
compu
Member
??:”> mis kõigil rasva vastu on, mul sõber lõdiseb iga ilmaga , mul on koguaeg palav ma olen just mures et vähe rasvacompu
Membercompu
Membersiin kuskil keegi müüb kangi koos varustusega alustuseks käib , ma vaatan et kulturitside videos tüübid teevad ka eikak paasharjutusi
compu
Member
naised on lollid ikka. käisin seal kohapeal ära ja tere hommikust klienditeenindaja ei tea kliendikaardist midagi, oi aga tädid olid kenad küll. küsiti telefoni nr aga seda ei öelnud sest jah nagu juba öeldud naised on lollid. ma parem läheks kohta kus on koledamad klienditeenindajad aga ajudega. ma ei imestaks kui ma peaks balti jaama sõitma kliendikardile järele kuhugi keldrisse. täitsa fantast mis eestis ikka toimub. mul on tunen et hantlit võras kohas tõsta läheb sama keeruliseks kui pangas laenu võtmine.
??:”> ei täitsa fantast, leti taga on kari ajudeta kenasid tüdrukuid kes ei tea kamba peale ka mõhkugi mis fitness clubis toimub. seda peaks 7mestes uudistes näitama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aitab vast küll ma viibisin seal 5 minutit ja sellest piisas, muidu täitsa tore koht tundub olevatcompu
Memberet sportlane edukas oleks peab tal niane taga olema kes teda toetab
compu
Memberasi selles et ei ole nii pikka plaani tundub et peab sügiseni kohalikus ära ajama
compu
Member
“> raudselt rahvast ka täis , eks ta natuke suur ole kui alles lood oma elamist…compu
Membersellise juhul sa treeniksid ennast üle , mul on endal olnud et viskab pildi taskusse ja kukud kokku. aga trenni teha meeldib isegi haigena see on lihtsalt mõnus
compu
Memberkui nüüd hakata rattureid vaatama siis ilneb et nad kipuvad auto alla jääma ja saledaks ainuüksi rattasõidust ei saa. tegelikult siis ju käed ja pepu midagi ei tee ega sis tulemusi ka loota nii suuri ei ole
compu
Memberrannahooaeg on tulemas nüüd on häda käes talvel ei mõelnud sellepeale keegi
“>compu
Membermissugune õlu on parim? massile loomulikult. puhas maitse küsimus? ise suurem õllesõber ei ole
compu
Memberta oleks võinud kulturismi poosid tahaplaanile jätta, aga tore et selline mees natuke ka tantsida oskab
“>compu
Memberjõle hästi tuleb massi kõhule ma vaatan
“>compu
Membertööl olles sööks kasvõi oma laua ära aga kodus olles ajab närvi et ma niipalju söön ma ei viitsi seda pärast seedida
“> -
AutorPostitused