compu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
compu
Member
compu
Membervaatasin et sõber tarbib mingit Aegunud vene creatine hard mass+ glütamiin ja pakipealt avastasin et see aegus 3 oktoober 2005
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tema muudkiui tarbib seda aga mind huvitab kas sellel ei ole kõrvalmõjusid?compu
Membertäpselt niipalju kui vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>paki peal on enamasti selline asi kirjas aga kui ei ole siis arvuta välja
compu
Memberkohati pärast õpinguid ja tööd olen väsinud ja võibolla lohakam , laisem kohe kindlasti, trenazöör on lihtsalt ohutum ja vahest tahaks tõsist mõnu ka saada jõusaalist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ülehomsest revalis , peab lihtsalt ära proovima selle kurikuulsa saunacompu
Membertuttav pani tarbis üht keelatut ainet ja siis jah lihas hakkas nii kiiresti kasvama et nahk rebenes igalt poolt
compu
Membertahtejõudu kasuta ikka enda jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberaga üks kerge 70 kraadine saun enne trenni , mõtetu enda kurnamine?
compu
Memberkõhulihased on teistusguse kujuga kui teistel ? mul endal on vähemalt (kuidagi nagu üle ühe on “plokid”)ja sõber räägib et see pidi sellest tulenema et selgroog on viltu või midagi sellist? keegi oska
compu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oldman on liiga tark
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Membertundub et ise käite poes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muiduk ui amazoni toitumis kava tellida kas seal on siis kirjas nädismenüüd nagu ma aru saancompu
Membermul selg ei raksu enam venitades pärast seda kui olin 3×5 tundi sõitnud rulliaktega
compu
Member
??:”> tahaks ka selliseid toredaid masinaid , aga mis teha kui idioodid ei suuda teha suveks kliimaseadetki jõusaali mis on oma 3 aastat vanacompu
Memberise tegid kava või lasid koostada? kuidagi omapärane tundub
??:”>compu
Membereks enda lollus on see mis sind ohustab, omal ajal suutis arnold teha imet miks mitte sina nüüd kui asi on rohkem edasi arenenud
AutorPostitused