compu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
compu
Membervõibolla mõjubki neile paremini vähem tähelepanu, pingutavad rohkem… aga jah sellised asjad vajavad rohkem tähelepaun kui mingi Kaia Kanepi edetabeli 86 või 143 koht
compu
Memberkreatiniinid lagunevad organisminis kerantiiniks. Millest väikene osa jõuab lihastesse, tekivad ka toksilised jäätmed. (Kreatiin toimib 60% paremi kui tarbid seda koos glükoosiga või desktroosiga) osad toitained kiirendavad imendumist. Musel magis oli üks reklaam artikkel et KRE ALKALYN on selline kreatiin mille puhul toxilisi jäätmeid ei teki ja on mitu korda effektiimsem jne Hmm kas on vel midagi…. liiga kaua olen ajateenistuses olnud
… ah ja kunagi ma proovisin oma esimest ja viimast kreatiini siis süüdistasin seda vistrike tekkes tulid seljale ja esimest korda ka rinna peale. Nii et kulla mees kui sa tahad proovida siis ärgu olgu sul kahju osta kallist toodet.Kena päeva jätku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
MemberMarek Kalmus. Kohtunike rida rohkem…
compu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see aeg mis siin vaidlemiseks läheb selle ajaga oleks rinnale 1 cm ümbermõõtu kasvanud jubacompu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aeroobset ei viitsi keegi teha, aga seda tehes oled võimeline kiiremini taastuma. eks mul endal oli ka algus see jama et aeroobset ei viitsinud teha tulemuseks oli see et kui mul oli vaja 15 kordust teha siis hakkas pea ringi käima, olin harjunud madala vererõhuga sest spordiga ei ole tegelenudcompu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> dieedile ei tasuks sul küll mõelda isegi. dieeti saad planeerida siis kui oled midagi saavutanud. nii et unusta ära, pigem kasuta see dieedipidamise aeg enese harimiseks. 6 kuud on suveilmadeni…compu
Member3mas pilt on kohutav 2ne pilt on hea ja 1 pilt on imelik
compu
Memberrulluisutamine on mõtetuim tegevus üldse, see ei treeni midagi, ainult inimesed kes pole elusees ennast liigutanud ja siis pika maa suure hooga maha uisutavad tunnevad midagi. ise kasutan uiske ainult poes käimiseks muuks nad ei kõlba , ega teed ka ei kõlba
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kord uisutasin 8 tundi jutti päris paraja hooag ja järgmine päev polnud mitte midagi tunda. Jõusaalo n see mis midagi mõjutabcompu
Membertuttav pani metaani ja ei arva et ta kes teab mis tark on ja ta lõetas sellega et muskel hakkas nii metsikult kasvama et sai naharebendid ja ütles et riist ei taha tõusta enam nii naljalt (tema jutust ei saanud aru kas see probleem jäi püsima)
iga üks teab mis on tähtis tema kehale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberrabada söögi eest
Membermul on sama jama, vaata kulturiste, paljudel on nii öelda rivi paigast geneetikaga
compu
Memberparim mis saanud olen on Whey Protein lagritsa maitseline, magusad asjad ajavad öökima aga see …. pidudel joooks ka seda
compu
Memberdennis vast mõtles et “kasvaja pole naljaasi, sellega ei eputada” või et kulla mees kui sa arvad et see on midagi siis ma ei julge mõeldagi mida sa arvavat olema “ülakorrusel”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Membersoodaga võib pigem hambaid pesta, siis nad muutuvad valgemaks. aga siit ka tarbimise varjant, päast hamamste pesu soodavesi alla neelata
Membersaiakesi
öeldakse sa oled see mida sa sööd ja nüüd ühtäkki ma mõistan miks ma naistele nii hästi peale lähen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused