compu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
compu
Memberjoo palju vett , sellega põletad palju kaloreid ja puhastad organismi
compu
Memberma ei sööks midagi see kurnab organismi, hommikul oled väsinud, nahk muutub rasvasemaks ja võvad tekkida vistrikud , joo vett kuni kõhu täis saad
“> see põletab kaloreid korralikult ja puhastab soolestikucompu
Member
“> kuskohas seda harrastada saab palju plekib? kohalik aeroobikasaal?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberma olen nii kade et ei anan oma verd kellelegi, oleneb kes verd võtab kui mingi nor chik võtab sisi ta teeb süstlaga mõnusalt mulle vähemalt tegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pärast oli mõnus olla, aga kui vanamutt teeb siis lükkab 2 korda veenist mööda ja siis teeb valust, nad on kõik sadistid ükski vaimselt ok inimene ei lähe teist süstlaga torkimacompu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poja sööge rohkem putrucompu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pa läheks ennem boxerites kui liibuvates pükstes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>compu
Memberma joon mingi 5 tassi p2evas vett kui ma kodus olen kui te niipalju joote siis vaemas heas hakkate alla tegema
compu
Memberminu päevad on kõik üksteisest nii erinevad et ma ei saagi aru mis mul puudu on , sul rutiinist närv must niisiis sööd mõnuga.. aga kui sa oled pikalt söömata siis tunned kui kerge on olal , seedimine võtab tohutult energiat
compu
Memberkerantiin ja muu saast on jama, söö korralikult , lisa uusi harjutusi, vajadusel vaheta jõusaali, mind on aidanud sellised asjad
compu
Membermina hommikul magan lõunal tegelen millegagi õhtul seksin, ei tea midgi hommikusest ja õhtusest värgist
??:”>compu
Membermul on pärastlõunal kõigerohkem jõudu, siis on inimesel kõige kõrgem vererõhk teatavasti, võibolla mängib rolli ka see et mis kell sa sündinud oled , sellest ju sõltub millal sul energialaks peale tuleb
compu
Member
??:”> õnneks ma arvutit mõistancompu
Membermul on alati pärast renni valusad
??:”> valu teeb tugevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis oled vähemalt piisavalt trenni teinud ja tunned ennast kõva mehena ka homm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> e..compu
Membersellised asjad käivad käsikäes geenidega, mõndadel on selline mure geenidega kaasa tulnud, pane põhi rõhk pepupeale, üldiselt kõik trenazöörid mis jõusaalis on jalgadele mõeldud mõjuvad ka pepule enamjaolt
compu
Member
??:”> vaadake igaksjuhuks üle kuidas kangi suruda siin on isegi piltlikult 2ra toodud kang lase vastu rinda ja käed natuke kaugemalt kui õla laius , siis tulge kirjutamaAutorPostitused