compu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
compu
Member
??:”> eks proovi ise, vaata et sa langetad end korralikult alla ka , niipalju kui mina olen näinud õpilasi kätekõverdusi tegemas siis enamus teeb ikka valesti nimet ei langeta nad ennast lõpuni alla, ma ise langetan niaplju et õlad ja küünarnukid jääksid ühele kõrgusele minimum, ja võtab käed nii kiiresti läbicompu
Member
??:”> mnjah aasta tagasi oli veel 25 ma loll siis veel ei käinudcompu
Member
??:”> on ikka viitsimist jalgu treenida, mul kavas ei olegi üldse jalgu sees , enne ära minekut iga puki peal korra kaks seeriat teencompu
Member183, 65 ja 17a
compu
Memberma ütleks et oleneb lihasest mida sa treenida tahad mõnele on palju kordusi seerias etemad, näiteks kõht
compu
MemberMa soovitaks söö putru , ilma naljata inimese soolte seinal on 10kg rämpsu , näiteks tatrapudru on üks parimaid toite mis kraabib soolte seinalt selle sita lahti , nii et selle 6kg võid unustada , tee tatrapudru tieet ja tunned ennast keremalt ja organism puhkab
compu
Memberneed gaaseeritud joogid teevad sulel 2 korda suuremat kahju kui proteiini jook kasu toob
compu
Memberteada on tõde et väsind lihas ei kasva see on loll küsimus minuarust
compu
Memberkui muidu ei sa hüppa kahe jalaga näkku , usu see aitab
compu
Memberpole ühtegi toidulisandid küll proovinud kes tead mida see sisaldab ega kõike siis pakendile ei kirjutata, on need toidulisandid siis tõesti efektiivsed?
compu
Membersee massi tõstmine on vit ikka väga raske kui oled sirge sittumisega ,