come123
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
come123
Memberaga ei tahagi ainult k6hu pealt vaid eriti k6hu pealt
come123
MemberErki nool ennustas et kristiina saab medali ja mehed ei saa midagi|algus l2ks t2ppi
come123
Memberkas keegi v6iks esimesele kysimusele pikemalt vastata mitte m66tmisest r22kida ja v2lisest rasva t6husast vabanemisest kah eriti k6hu pealt.
come123
Membertegin ainult kuu aega aga eks tuleb siiis korralikult kaaluda neid kulbit’isi
muidu treenin ja treenin aga k6ht l8heb ikka suuremaks
come123
Memberkas on võimalik et proteiin suurendab kõhu ümbermõõtu kui ma trennipäeval võtsin 82,5% proteiini:
hommikul ärgates, peale trenni koos süsivesikutega, enne magamaminekut
puhkepäeval ainult hommikul ja õhtul sama kogus u kuu aja vältel
kogus oli u 35-40g valku +peale trenni 40g glükoosi
ise kaalun 69kg
tegin kõike kava järgi
on seda siis tõesti liiga palju minu jaoks
come123
Membertal rinnalihased suuremad kui naise keskmine ######
come123
Memberei taha uskuda et millegiga liialdan mul just ei ole aega süüa midagi korralikult.magusat kah ei söö.
come123
Memberkas on võimalik et proteiin suurendab kõhu ümbermõõtu kui ma trennipäeval võtsin 82,5% proteiini:
hommikul ärgates, peale trenni koos süsivesikutega, enne magamaminekut
puhkepäeval ainult hommikul ja õhtul sama kogus u kuu aja vältel
kogus oli u 35-40g valku +peale trenni 40g glükoosi
ise kaalun 69kg
tegin kõike kava järgi
come123
Memberma olen 15 ja peale kopsupõletikku läksin kohe trenni ja nüüd ongi süda tuksis
come123
Membervala klaasi ja joo kõrrega siis jääb vaht peale alles
come123
Memberkas keegi oskab öelda kust saada tartus no1te ja whey lemonit
come123
Memberma treenin praegu selle kolmanda kavaga mis siit sai ga seal kirjas et kaks trenni üks puhkus siis trenn puhkus ja otsast peale.aga kui teha nii et 1trenn 2puhkus jne ja siis laupäev pühapäev puhkus:
Ja siis veel et kas on väga halb kui ma teatud asja päeval panen omaloomingut sisse kavale et rohkem väsitada või kui mõni kava ei meeldi?
come123
Memberok täname seda oligi vaja teada
come123
Memberma olen kah meesoost
come123
Memberseal kokkuvõttes kästi üle vaadata kas sa teed harjutusi ühtlase pingutusega mõlemale rinnapoolele ja keegi ütles veel et mahajäänud poolt võib rohkem treenida.Nii et vaata üle kas sul harjutuste ajal käivad käev võrdselt või jääb üks teisest maha
-
AutorPostitused