Coger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Coger
MemberVaatsin protokollist, et üks 61- aastane vana surus 210kg. Pole paha meie mõistes pensionäri kohta…
Coger
MemberMinu arvates on täiesti nüri siin foorumis üksteist pasaga loopida ja süüdistada üksteist asjades, mida ehk tõestada ei saagi. Meie lugupeetud sopaajakirjandus saab sellest ainult hoogu juurde ja lõpuks on küll Õhtulehes, Delfis ja mujalgi mingid kontrollimata tagapõhjaga infot sisaldavad tekstimoodustised üleval. Tõeline kahju kulturismi mainele tekib alles siis, kui seesama läbi jumal teab mitme vahendaja lehte jõudnud inff lugejani jõuab. Ader on praeguses pasaloopimises siin üldse kuskile tahaplaanile jäetud, Kiivikas ja Kalmus võiksid oma probleemid isekeskis esmalt sirgeks rääkida, kui süüdistusi hakatakse loopima.
november 26, 2009 at 11:30 e.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #237141Coger
MemberAru ma ei saa, mis kasu neist julgestajatest seal külgede peal ja taga on, kui tüübid ikka kangi endale kõri peale kukutavad. Pulli pärast vist.
Coger
MemberTäiesti uskumatu liikuvus, paindlikkus ja muidugi hulljulgus. Väga kõva vend…
Coger
MemberMa elan Pärnu külje all. Endal kodus kang ja surumispink, metsas saan käia jooksmas (Tammiste ja Raeküla terviserajad) ja rattaga sõitmas. Polegi nagu muud oluliselt vaja, kui soov lihtsalt vormis olla ja mitte päris kulturistiks saada.
Coger
MemberEndal läks 16- aastaselt 60 või 65 kg suure pusimisega, kaalukest oli vast kah samasse kanti. Hetkel 28-aastane ja no 102 vist läks üles mõne kuu eest, kaalu 90 kg ringis.
Päris üldistada tõepoolest ei saa, et kõik 15-16-aastased panevad 100-110. Olen siiski ise tunnistaja olnud, kui mu toona 16-aastane sõber surus ilma abivahenditeta 120 kg. Aga ta oli ka maapoiss, rasket tööd teinud. Jõusaalis ei käinud, vaid keevitas kodus ise käepärastest vahenditest kangid ja muud vahendid kokku, tegi sadade kaupa kätekõverdusi ja kõhulihaseid ning nii see jõud tuli.
Coger
Memberselle p…ega võiks ilmselt telliskive purustada:)
Coger
MemberKrt, ma arvasin, et see jalgade nõksutamine ei ole väga õige selle harjutuse juures…
Coger
MemberMul umbes võrdselt kehakaaluga- kaalun mingi 87 kg ja olen surunud vist 90 või 95. Aga selline küsimus teadjamatele, et mismoodi saaks rinda edasi arendada lamades surumiseks…? Mul see 90 või 95 kg surumist oli ikka jupp aega tagasi, ehkki teen kaks-kolm korda nädalas lamades surumist. Tavaliselt mingid säärased seeriad nagu 12 korda 60, siis 6 korda 70-75 ning lõpuks paar korda 80- 85. Peale seda lõpetuseks jälle mingi 60- 70ga. Arengut näha ei ole…
-
AutorPostitused