Codec
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Codec
MemberCodecile tuleb ban panna või kasutajate nimekirjast kustutada. Selline pidev solvamine on vastuvõetamatu!Pidev solvamine.Pime oled või.Üksi oma ette nokin siin või?Kellele siin peale lennatakse ?? vastuvõetamatu on sinu lollus,kuidas sa asju ei näe
Codec
MemberLausidioot oled, sry!!!!
Samad sõnad sullegi
Codec
MemberMis see üldse sinu asi on, kes mida sööb? Kade meel?
Jube lausa, kui palju kellegi teise elu mingile suvalisele korda läheb. Kohe nii palju, et ei lase rahus elada.
Hakka siis näiteks kabega tegelema vms, seal äkki ei ole kõik nii suured keemikud ja sul endal ka palju rahulikum elu.
Jube jah.Miks sina nii palju sõna võtad?Pigem teed sina asja isiklikuks .Keegi ei torkinud sind
Codec
MemberMa arvan ka ja seepärast ütlen Codec-i rõõmuks, et olen oma elus ära söönud rohkem metaani tablette kaalult kui üks tugev mees jõuaks maast lahti tõsta. Seda on ikka väga SUUR kogus.Mis süstimisse puutub siis seda vedelat ollust olen ma läbi nõela endasse surunud paari kaubarongi tsisternide jagu. Ja vaata kui sitt ma seejuures välja näen. Täiesti andetu vend. Kui seda meeletut keemiakogust poleks olnud siis kaaluksin hetkel 22kg ja oleksin 86cm pikk. Jah, täpselt nagu Codec, samad mõõdud.
Su vaimukustel pole piire.vanaemaga koos trükite seal neid?
Codec
MemberTÄPSELT – alati võib valida teise treeneri vms. Ja kui ükski treener ei oska või ei viitsi või ei taha aidata, siis ennast masenduses põlema panna, et elu nii karm ja ebaõiglane.Ma lihtsalt räägin, et kuskil jookseb mingi piir ka kava tegemise ja personaaltreeneri teenuste vahel. Päris jube ju kui koostad kava ja sellega kaasneb “KOHUSTUS” inimest nüüd 24h aidata. Mingi 500.- eest. Hea nali.
VASTAN NII KAUA KUI KÜSIMUSI JÄTKUB .See kohustab juba v mis?Piirid tuleb endal kohe paika panna ,kui juba teenust osutada,et ei oleks mingit segadust.’
Codec
MemberAsi on sinus…NOTABENA ! Probleem leidub meis endis !
Järelikult on sinus probleem, pead endale rohkem motivatsiooni saama et sellise alaga tegeleda… siis oleksid ise midagi kavas muutnud :)Ilma, et sa oleksid pidanud Kalmuse peale närvi minema, ja sellepärast, et sa Mr.Kalmuse jutust aru ei saa.
Kes kellele peale närvi läks.Ja mu vastuseid ei lasta läbi nii,et kirjutan õhku siin nii kaua kui teised siin sogavad.
Codec
MemberNimetatud tegelane, või päevakangelane, kuidas soovite tellis minult treening ja toitumiskava. Eesmärgiks suurendada lihasmassi ja samas ka rasva% vähendada. Kuna mõlemat asja korraga on pea võimatu saavutada siis on minu viga tõesti, et ma sõbrakesele seda ei selgitanud vaid tegin kava oma kogemuste põhjal mida olen sarnaste eesmärkide puhul ikka kasutanud. Oleks ma sellele jõusaalihundile teinud vastava plusskaloraaziga dieedi oleks mees mind vist kohtusse andnud et tal rasva % suurenema hakkab. Sarnaste juhtumite puhul olen siiani esmalt tellija rasva% viinud soovitud tulemuseni ja siis järk-järgult asju selgitades hakanud lisama ka kalorsust, et mass ja jõud suureneks. Selliselt on inimese psüühika kaitstud, sest stressitekitavat rasvapolstrit ei teki liiast. Tundub aga, et see noormees on eriti tundliku närvikavaga ja mul lihtsalt ei “vedanud” sel korral. Mees ei suutnud näha , et ta kaalunumber kukub, arvas, et jääb hoopis pisikeseks nüüd. Kogu juhendamine on olnud siiani kõigile kavade tellijatele selle hinna sees mis nad algselt on tasunud. Pole kunagi raha juurde küsinud, mõnda treenijat juhendan nii jätkuvalt mail-i teel juba aastaid. Aga, et see tegelintski soovis konkreetselt uut kava, ootamata ära asjade loomulikku kulgu siis vastasingi talle, et sel juhul tuleb tasuda.Täts ool!!!
Aga minu arvamus on, et see nn. Codec on lihtsalt Anu Saagimi suur austaja kes nüüd minu marki siin üritas täis teha. Pole midagi ma usun, et mu mark on sama madal või kõrge kui see oli enne Codeci sepitsust. Kui aga pole, mis siis ikka niiväga hullu sellest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole nii kena ja näita seda lauset,kus ma soovin rasva protsenti vähendada.Eesmärk oli ainult mass.Mass eeldab kaalu tõusu v käib see teil kuidagi teisiti?
Pigem ma soovisin täpseid toitaineid nagu ma viimases kirjas ka kirjutasin.Ootama ära asjade kulge,kas sellest oli meil juttu kirjavahetuses.Kindlasti mitte.Pigem on sellel mehel siis probleeme närvidega.Ja viisakustest rääkimata.Kui ei meeldind miski ,siis võiks ka viisakalt vastata.
Codec
MemberSa kasvata esmalt ise omale habe ja püksi ka midagi. Ja siis vaata peeglisse.Taas on suhtumisest näha, kuidas hakkad asju isiklikult ajama ja sõimama. Pole ime et vihastatakse. Mind sinusugune nolk ei kõiguta. Hale ainult, et selliseid **** maapeal leidub, risustavad rahva häid geene.
Pigem olid sina ,kes isiklikus siin asja ajas oma komentaariga ja mida on üldse sul kommenteerida.Küsis keegi sinult midagi?Kui ei küsind siis ole kuss ja pugi jäätist.Püksi soovitan sul vaadata,et sul kliitor peenise suuruseks varsti ei kasva.
Codec
MemberMa arvan, et kui klient toitumise alal nii tark oleks, siis tal ei olekski vaja midagi tellida. Kui inimene tellib tegijalt kava, siis see peaks tähendama, et ta ise ei oska seda koostada ja laseb teha spetsialistil, keda usaldab. Seega inimene loodab, et talle tehakse puust ja punaseks mida, mis kell ja kui palju süüa. Kui inimene soovitud tulemust ei saa, siis minu arust on tal õigus laste tegijal kava ümber teha. See on ju tegija süü, et tema koostatud kava ei tööta. See, kui tegija ütleb, et ah, lase siis süsivesikuid juurde panna, siis see ei ole ümber tegemine ja see juba eeldaks kliendilt mingeid teadmisi, mida tal ei pruugi olla. Selleks ju inimene professionaali poole pöördubki, et talle tehtaks konkreetne kava, mida süüa. Samahästi võis kohe alguses öelda, et kui massi ei tule, no söö siis rohkem süsivesikuid. Aga selle eest 500 krooni maksta on küll liig.See steroidijutt oli muidugi liigne…
Pingutasin veits üle ,aga keegi vähemalt lõpuks saab aru milles asi on.ometigi
Codec
MemberIse ka kalmuselt kava tellinud koik korras nagu kava ette nägi.(Vaata et tänaval kalmusega ei kohtu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Sinu jaoks on see vist küll suurim hirm.Ma pole enam selles eas,et igaasja peale püksi teen,mida tundub,et sina oled
Codec
MemberIse tellisin ka Kalmuselt mava. kava tulebki endale sobivamaks teha. Kuna mul trenni aeg nihkus siis pidin tema tehtud toitumiskavaga midagi ette võtma , lisasin ühe toidukorra juurde ja kärpisin häästi natukene teiste toidukordade koguseid…ja olen väga rahul tellituga. Kava olen küll muutnud , kuid massi ajal jääb hommikusöök ja õhtusöök enamvähem samaks. Väga hea kava koostaja ! P.S ta on tõesti marurahuväga kena ,et tellisid ja rahul oled,aga mina ei saanud oma küsimustele vastuseid .selles on probleem,kes veel ei taipa
Codec
MemberNoh, “loll Codec” võis ka ise Wordis nii mõndagi valmis kribada ja siis siia “kellegi kirja pähe” üles riputada….Kui sa just seda ei teinudki, siis arvestades sinu suhtumist võib ka aru saada, miks inimesed vihastavad selle peale. Kui nii tark oled, eks tee omale ise kava.
Marek on vana rahu ise ja et teda üldse endast välja viia—- ma ei kujuta ette mida selleks tegema peaks…
Või keda ta pettis, nagu pealkirjast lugeda võib? Said ju väidetavalt oma kava, said soovitusi jne, mis lõugad siis? Õpi lugema ja tekstist aru saama.
Hea muidugi kui keegi meie foorumi külastatavust kõrgel hoiab, aga võiks siiski mõne originaalsema teema välja mõelda.
Habemega naisete koht on muide mere taga.Ja tundub,et teie ei oska lugeda.Lugege milles asja point on .Enne võiks oma lõuad koomal hoida.
Ja soovitus sulle aktivist.nii koledad naised nagu sina ,peaksid väga tasa olema.
Codec
Membermina küll lugesin sellest kirjast selle välja, mida muutma peab….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
seda enam kui sa treeningkava ei tellinud ja selle osas näpunäiteid said
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaloraaž oleks pidanud muidugi tal juba paika pandud olema kui esimese variandi sulle tegi, aga pead arvestama sellega, et kõigi kehad pole identsed ja vahest ongi tulemus ALGUSES selline, et kaal hakkab just vastupidi tahetule käituma. Siis korrigeeritakse kava. Tundub et selle kirja alguses ka ütleb, mis toitainete hulka sa kui palju tõstma pead… nii palju ikka ise arvutada oskad, mis seal sees on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> natuke pead ikka ise ka mõtlemaTellisin treeningkava ,kui sa veel pole taibanud.Ostad poest endale karbiga süüa .Koju jõudes avad selle ja pool on tühi,kas siiis mõtled pool juurde ja lased hea maitsta.Point on selles,kes aru ei saa.Milleks ma selletoidukava üldse tellisin,kui ma ise pean asju kokku ajama.Ma ei tea,kuidas teiega on ,aga mina poodi raha ei vii niisama ja ,et müüjaid rõõmustada.Ma tahan saada mille eest olen maksnud.Pole vaja siis kirjutada,et vastan nii kaua kui küsimusi jätkub.Sellest ma ei räägigi ,kuidas see mees ennast talitseda ei suuda.see vastus räägib enda eest. v mis? ja see jutt häirib veel eirti.jõua nii kaugelegi..Millega on siis nii väga kiidelda? Võiks siis ausalt juba ära rääkida ,kuidas tegelikult Marek mees meil siin kasvas..Kohupiima ja liha pluss mis asjad kõik juurde…)anaboolikud
Codec
MemberTasuline nagu näete.Kui tahan oma küsimustele täpseid vastuseid .siis on mingi tasu jutt kohe.
Codec
MemberAga tõesti copy ka oma saadetud kiri siia, siis saab selgema ülevaate?toidus valkude sisaldust 100g võrra jagatuna kõikide söögikordade
> vahel. Samuti rasvade osa 40g võrra päevapeale jaotatuna.
> Süsivesikuid + 100g jagatuna jällegi päeva esimese poole peale.
>
> Treeninguid võid ise intensiivsemaks muuta vähendades seeriate
> vahelist puhkust kuni 1 minutini. Lühemat vahet ei soovita sest siis
> kukuvad raskused oluliselt ja lihast kasvule enam ei mõjuta. Midagi
> muud muuta kavas kahjuks ei saa, kui su eesmärk on lihast kasvatada.
> Lühikest aega ju võid ka nii teha, et teed kõikidele lihastele ainult
> baasharjutused: Kükid kangiga, jõutõmme, rinnalt surumine, seljale
> hantli tõmbed küljelt ja kangiotsa tõmbed + laialt plokiga kukaltaha.
> Biitsale seistes kangiga, triitsale selili kangiga otsaeest. Korra
> nädalas ka kõhtu. Kõiki 4 seeriat ja 8-10 kordust va kõht mida võid
> teha rohkem kordusi seerias.
>
> Täpsem harjutuste jaotamine nädala peale ja samuti toitumise osas
> eeldaks juba põhjalikumat lähenemist, võrreldes hetke kava ja menüüd,
> See aga oleks siis juba tasuline.
> —TervistMulle tundub,et teil jäi midagi poolikuks?kas poleks
> pidanud kõigepealt mu kaloraazi paika panema.Jutt oli massist.See ,et
> kaal langeb polnud mu eesmärk.enne tuleks ikka süveneda isikusse kui
> võtta riiulist toidukavasi lampi.ma olen juba maksnud ja pole seda
> saanud mida tahtsin.Nii,et kuidas jääb?
-
AutorPostitused