Coco Monkey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Coco Monkey
MemberMina söön “Nimeta Leiba” ja krõmpsleibadest söön “Hi-fibre”…
“>Coco Monkey
Memberolen töö töttu ka hommikuseid jõusaalitrenne harrastama hakanud ja pole midagi paha õelda. kõik hea, keha ja vaim värske, testo tase kõrge- see annab kohe tunda. ka õhtusel ajal on omad treeningul omad eelised, kuid homikul teha pole ka mingi probleem- ongi ilus päeva alustada, oma lemmiktegevusegaVot see on õige mehe jut!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päeva tuleb alustada lemmiktegevusega ja selleks ongi -trenn ,trenn, trenn!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul kahjuks keelati hommikune trenn ära…Möööö…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coco Monkey
MemberMa küsin lihtsalt nõu ,et mis oleks selleks kõige parem treening…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coco Monkey
MemberNoh…Jooks on väga vastumeelt ja ratast kahjuks pole…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coco Monkey
MemberKas tõesti jalgpalli trennid on intensiivsed ja väsitavad!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jee ,sinna ma lähengi…Loodan ainult ,et see oleks nii
MemberAga kas ringtreeninguga saaks pulsi kõrgele???
MemberNojah ,aga trena?ooridest tüdib ära ja need on nii-nii vastumeelt
MemberEi..ikka anaboolne treening ,näe kirjas on : http://www.revalsport.ee/index.php?PHPSESS…1&frm_app_id=18
Jooksmine mulle ei sobi kahjuks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei meeldi lihtsalt joosta ,muidu oleks hea küll…Coco Monkey
MemberÜkskord külmaga olin kodujuustu autosse unustanud ja hommikuks oli jääs!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärast sulamist ta küll hea minumeelest ei olnud…
Coco Monkey
MemberSee hea mõte küll!
MemberMa arvan samamoodi!
MemberMa tahaksin teha poolteist tundi järjest niimodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Just “järjest” ,et ma ei hakkaks jokutama ja niisama seisma…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niisama seismisel pole ju kasu!Coco Monkey
MemberKas ,siis kella kahe paiku lõunal pole hea teha?!!
Memberproovi hyppen66riga……Proovitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga pole kasu…Coco Monkey
MemberMul on juba pulsikell ammu olemas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused