Coco Monkey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Coco Monkey
MemberNoh ,nüüd tuli üks asjalik vastus
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis peab selle 180 grammi järgi arvestama jah!!!Hahahhh!Kõikide asjadega on ju siis nii!
Coco Monkey
MemberAga näiteks külmutatud kala paki peal on kirjas kaal ilma glasuurita 250 g ,aga kui ma ta ära hautan on ta 180 g.Kumma järgi siis arvestada ,kas ma sõin ära 180 g või 250 g kala???
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coco Monkey
MemberEks see üks keeruline asi ole ,toiduteadus…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ikka olen sellest päris huvitatud…Coco Monkey
MemberMa igaksjuhuks kontrollin lihtsalt…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et järsku tean valesti…Ikkagi siis pärast tuleb kaaluda ,jah… 
Coco Monkey
MemberKui sul häda lahti selle jääga, siis pane kuskile sulama. Siis sulab see jääkiht maha, kaalud ära. Saad 100g siis ongi see väärtus mis tal pakil, ütleme 150 kcal. Siis keedad ära ja kaalub 200g või kaalub 20g on ikka 150 kcal. Kapsaga ja muuga tee samamoodi. Nagunii ei tule alati sama kaal peale keetmist, kuid enne keetmist kaalud alati toorelt kindlat ainet, mitte vett ega veeauru. Proovi nt kartulitega, peale keetmist on rohkem gramme, siis need auravad sul koguaeg, järjest kaal väheneb. Lase 24 tundi kuivada siis on hoopis väiksemaks kuivanud kui oli enne keetmist. Mõtetu sama asja seletada, loe kõik vastused uuesti läbi ja mõtle ise natuke ka.Ahahh…Noh ma seletan siis põhjalikumalt ära…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma uurin sealt lehelt http://www.nutritiondata.com/index.html vitamiine ja mineraale…Seal peaks olema kõige täpsemad…ma loodan
Aga seal on ju keedetud ja värske toiteväärtus!Ma arvan ,et kui kirjas keedetud kartul ,siis peab kaaluma ikka pärast keetmist ja ,kui kirjas toores ,siis toorelt…Ja teistega samamoodi…Coco Monkey
MemberImelik…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle küll nii ei tunduCoco Monkey
MemberIkka ma tahan aru saada ,kuidas õigesti kaaluda…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahaksin seda täpsemalt teada ja uurida…Palun keegi tark seletagu mulle täpsemalt…Coco Monkey
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palun väga ,et seletage mulle kõik ära!!Paluun!
Coco Monkey
MemberOota-oota!!
Ma pean siis värske kapsa enne keetmist ära kaaluma ,et saada keedetud tulemust või???Ja külmutatud kala on ju jääglasuuriga ,see jää ei saa ju kuidagi lugeda!
Ja veel ,kui on toiteväärtus mõeldud keedetud kapsal ,mida siis pean tegema???
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coco Monkey
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei lõpeta enne ,kui olen teid poolsurnuks tüüdanud!!!Kuidas siis täpselt kaaluda???Näiteks ,kui võtan keedetud kapsast potist ,siis see on ju märg ja vett täis…Aga ta kuivab ju natukese aja pärast ära ja “võtab kaalus alla”!! Mis kogust ma siis arvestama pean?
Coco Monkey
MemberNo…Aga ,kui ma külmutatud asjad panen keema ,kas ma siis kaalun enne külmutatult ära või??Aga kui asi ise üles sulab???
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis mõttes enne???Coco Monkey
MemberEi…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt tahan teada….Kõike peab siis kaaluma pärast valmistamist või..Ainult kuivaineid ja leiba tuleb kaaluda enne ??Coco Monkey
MemberOki…Aitäh!!!Aga ,kuidas on näiteks sulatatud krevettidega???Näiteks ma panen 100 grammi krvette mikrolainahju ,siis nende kaal muutub väiksemaks ,aga kumba kaalu ma ,siis arvestama pean ,kas seda mis ta oli enne soojendamist või pärast???
MemberAhahh…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ,kuidas kalaga on???Külmutatud kalaga ma mõtlen? -
AutorPostitused