Coco Monkey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Coco Monkey
MemberTahaksin kuidagi tervislikult juurde saada….Ma peaksin olema väheliikuv ,aga selline eluviis ei ole kuigi kasulik vist
“> Aga kaalus pean ruttu juurde saama ,sest asi on kriitiline.Coco Monkey
MemberSeda ma ju räägingi!!Aga sellel juhul ei tohiks ju hommikusöögiks ka midagi valgurikast süüa!!Sest ,kui juba päeva jooksul oled mingit valku söönud ,siis teisi toitaineid enam seedida ei saa…
Vähemalt nii oli ühes raamatus kirjas…Aga ,kas tõesti piima peab ka valguks lugema ,kui ta koosneb 4,7 g süsivesikuid ja 3 grammi valku…Süsivesikuid on ju rohkem…Miks siis piima valguks loetakse???Ja hommikuhelbeid ei tohiks ju ka ,siis piimaga süüa…Ja jogurtis on ka süsivesikuid rohkem ,kuigi loetakse valguks!Kummaks siis peab jogurtit ja piima lugema???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas teie sööte???
Coco Monkey
MemberNäete ,siin on kõik kirjas ,kahju ainult ,et inglise keeles…Kõigest ei saa hästi aru ,aga umbes kuidasgi ikka
Coco Monkey
MemberÜks ütleb ,et peale keetmist ,teine ütleb ,et külmutatud… Ja ma olen teistest kohtadest kah küsinud…Seal ütlevad ,et töödeldult peab kaaluma…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coco Monkey
MemberMa ei saa aru ju!!Igaüks ütleb isemoodi!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coco Monkey
MemberNaljakas tõesti ,et keegi sellest midagi ei tea!!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palun ,ma otsin vastust!Coco Monkey
MemberEI!!!Lihtsalt on vaja teada
MemberNoh ,aga ma pole ju vastust saanud!!PAlun vastake ruttuu!!
Coco Monkey
MemberKumma järgi mul on vaja arvestada!!Asi on väga tõsiseks läinud juba!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vastake keegi kiiresti!Coco Monkey
MemberMul on tõesti seda väga vaja teada praegu!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas siis peab arvestama??PALUN VASTAKE!!!

Coco Monkey
MemberPalun öelge ,kui palju ma siis sõin!!!Ruttu” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Coco Monkey
MemberPalun öelge siis kas ma sõin 170 või 270 grammi!
MemberMIDA!?
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal oli kirjas ainult kala toiteväärtus…Aga see on mõeldud ,siis külmutatud 100 grammi kohta jah!Nii ,et tegelikult sõin ma siis ära 270 g mitte 170 grammi või??Coco Monkey
MemberTäna tegin köögis praktikat.
Kaalusin enne keetmist ja pärast keetmist!Muide kaal tuli sama ,aga natukese aja pärast läks keedetud kaal väiksemaks….Näiteks panin 65 g porgandit keema ja pärast keedetuna näitas 60 g….Need nii väikesed vahed..Kapsast panin keema 80 grammi ,aga näitas 85 g….Muidugi ta kuivas varsti ära…Ja külmutatud kala sain nii :pakil oli kirjas ilma glasuurita 270 grammi ,aga kui selle ära hautasin sain 170 g…
MemberPeale keetmist tuleb arvestada selle toiteväärtusega ,mis pakil ,jah!
Igal pool öeldakse erinevalt…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on toiteväärtus 100 grammi kohta ja on pakil kirjas kala glasuurita 270 g ja see muutub 180 grammiks keetes ,siis ma pean ju ikka 180 grammi kohta arvestama.
AutorPostitused