Cobrita
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2009 at 12:36 p.l. in reply to: Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi ! #188608
Cobrita
MemberNagu paastulaagris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cobrita
MemberYoutube videod on ka konkreetsed
Cobrita
MemberVaata Youtube-st äkki
Cobrita
MemberOkei, ma siis üritan selliseid asju rohkem süüa. Aitäh, et ütlesid.Aga, et 30 minutist hakkab intensiivsemalt põlema, ehk rasv hakkab kiiremini kaduma? Ma teen ühe näite:
On kaks tüdrukut, mõlemad samavanad, pikad. Tüdrukutel on ees pekikõht ja soovivad sellest nädala lõpuks vabaneda ( okei, tegelt nii kiirelt ei saa, aga oletame, et saab ). Nad hakkavad jooksmas käima. Mõlemad jooksevad hommikuti ja õhtuti sama ringi, üks jookseb 30 min, ning teine jookseb 40 min. Kumb siis paremat tulemust näeb? Kindlasti see, kes jookseb 40 minutit, sest tema rasv põleb rohkem, kui esimese oma ja tema tulemus jõuab kiiremini kätte. Või saan ma millestki valesti aru? Loll nagu ma olen, ei mõista eriti selliseid asju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasvapõletuseks on kõige õigem pulss 130-140.Targem oleks selle pulsi järgi joosta,mitte minutite,muidugi mida kauem seda parem.
Cobrita
MemberRippliha
Cobrita
MemberSry,lähen nats teemast mööda aga..Toitun Hr.Rotteri menüü järgi hommikul omlett,sink jne,aga kasutan igatoidukorra kõrvale oliivõli,on see liiast?
Cobrita
MemberAga kui panna 2 paari kindaid kätte,siis on 2x tugevam haare
Cobrita
MemberMängin snake 3 või teen venitus harjutusi vaikselt