Cobrita
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Cobrita
MemberMa arvan,et norra võidab,eesti teine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmise aasta eurovisiooni me nagunii korraldada ei jõuaks.
Cobrita
MemberEesti laul kõlas kuidagi igavalt. Võib-olla sellepärast, et seda kuuleb koguaeg igalpool aga jättis külmaks kahjuks see esinemine.Nii ilus tüdruk laulab ja sind jätab külmaks,wierdo
Cobrita
MemberHuvitav,kas küünte viilimine läheb ka samasse pedekategooriasse või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cobrita
MemberVist on mõeldud selliseid mehi,kes sporti ei tee,kannavad dresse ja nahktagi,või ma eksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2009 at 5:06 p.l. in reply to: FitShop Tarbatu Paksu Poisi Ulmeline PILDIMÄNG! 13.mai 2009 Võistlus! #196048Cobrita
MemberSuuremaid auhindu tuleb jagada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> osavõtt on napp
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cobrita
MemberLas siis “saidikuningad ja alaspetsid” kustutavad ebasobivad kommentaarid ära ning rahu majas..Teine võimalus oleks foorumikasutajatele või registreerijatele teadmiste test korraldada..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik kes testi läbinud, saavad endale mingisuguse märgi, mis annab neile õiguse kommenteerida ning aidata..
Testi mittesooritajatel/läbikukkujatel on õigus ainult abi küsimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen täitsa kindel, et selliseid probleeme esineb peaagu kõikides foorumites..
Test oleks küll lahe asi

Cobrita
MemberNo ma ei tea,minu jaoks on saia süüa umbes sama mis vatti süüa, mõlemad on täiesti maitsetud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa vatti sõid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cobrita
MemberIsegi jalad erineva pikkusega,värdjad kõik.
mai 12, 2009 at 3:12 p.l. in reply to: FITSHOP TARTU ROHELISTE POISTE ULMELINE PILDIMÄNG!!! 12.MAI 2009, Võistlus!!! #195731Cobrita
MemberKalevipoja künni taasesitus.
Cobrita
MemberMa viies ratas vankri all,käest ära võeti kirju pall
mai 10, 2009 at 6:09 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #195328Cobrita
MemberOTT ja asi M.O.T.T
Cobrita
MemberTeen nii palju kui tahan aga üldiselt üle 20 ei taha
Cobrita
MemberKrt otsisin tolle tulba väga korralikult läbi, aga ei näind küll, et seal kaloriarvuti oleks kirjutatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mai 9, 2009 at 9:45 e.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #195111Cobrita
MemberTulge meie boksi!
AutorPostitused