Cobrita
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Cobrita
MemberNaine olgu õrn, pisike ja peenike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just sellised on umbes kuni 13 aastased tüdrukud tavaliselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cobrita
MemberMind huvitab,mis te arvate musklis meestest nagu näiteks Ott Kiivikas,et Eestis selliseid mehi tänaval eriti ei kohta?
Cobrita
MemberOmlett(muna ja peekon),lehtsalat tomati ja oliivõliga,hapukoor,kohvi ja röstitud koorikleiba.Peaegu igapäevane ja ei ole ära tüüdanud.
Cobrita
MemberMõttekas on õhtul enne söömist jooksma minna ja epale söömist süüa, siis saad energia taastatud lihtsüsivesikute arvelt mis on su toidus.Peale söömist on jah ikka eriti mõtekas süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis kui oled ära söönud võiks veel midagi süüa.Cobrita
MemberKeegi Virusse ka läheb lähiajal?
Cobrita
MemberKõhu sirglihas on siiski üks lihas. Keretõstete tegemisel otseselt kõhu sirglihas tööd ei tee, vaid on staatiliselt pinges. Peamise kere liigutamise teevad ära puusa painutajad. Kõhu sirglihase nö. ülesanne on rinnakorvi ja vaagna lähendamine. Sellep. soovitatksegi enamasti crunches tüüpi harjutusi.Parandage kui eksin.
Kõik saavad aru,et ülemised kõhulihased ehk siis 4 pack kui ma ütleksin kõhu sirglihase ülemine osa võiks see arusaamatuks jääda paljudele,et mis sirglihas jne..Minu arust on ju läbi aegade treenitud keretõstetega kõhulihaseid ja sirglihas teeb väga palju tööd selles.
Cobrita
MemberIlmselt mõtleb Ta seda, et keretõsted pole just kõige parem harjutus kõhulihaste treenimiseks.Arvan,et jutt käib maas keretõstete tegemisest,kuid keretõsteid saab ju teha väga erinevat moodi.Minu arust väga effektiivne ülemiste kõhulihaste jaoks.
Cobrita
MemberKeretõsteid ei ole vaja teha ei kõhulihaste jõu, massi ega reljeefi jaoks:)Ma ka ei saa aru,mis jama sa ajad???
mai 20, 2009 at 2:48 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197312Cobrita
MemberIvo Pärle – klassikaline kulturism -170cm 3. koht
Imre Vähi -klassikaline kulturism -175cm 3. koht
Taavi Koovit -klassikaline kulturism +180 cm 4. koht
Ott Kiivikas – kulturism -90kg 3.koht
Cobrita
MemberCobrita
MemberLehmalüps nüüd ootab ees
Vähi hellalt hoiab nisa
ja tunneb end kui kala vees.
Nisa hoidmises Vähk on visa
ande päris ta ju isalt,
kes oli kõva lüpsimees.
Täitub ämber,täitub kakski,
udar tühi nagu naksti.
Ämbrid kaenlas,on ta teel,
Destination Tartu Eeden.
Sheikerisse piima villima
ja seda maha parseldama.
Cobrita
Membereriti mõttetu foorum siis ju
Cobrita
MemberGeograafiline on ta sellegipoolest, mingil määral vähem lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga eesti laul meeldib mulle küll, pole siuke eurovisioonilikult jama.
Eks ikka kui võrdluses on 2 laulu,mis on mõlemad head,ühte esitab naaberriik ja teist mõni muu,siis ikka valitakse naaberriigi laul.
Cobrita
MemberIlus oli tüdruk küll, aga lugu on tõesti igav, isegi minu jaoks kes seda lugu 4 korda vist kuulis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võitmine on ka maru Geograafiliseks läinud…ehk siis ei võida lood vaid see kellel kõige rohkem naaberriike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tšuktsid koos igalpool…Midagi geograafilist siin ei ole see aasta enam, iga riigi hääled koosnevad 50% rahva valikust ning 50% žürii valikust.
Cobrita
MemberUK-s vaatavad seda tralli gayd(mehed) ja vanurid, kena teema teil siin yleval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan,et sina vaatad ka
AutorPostitused